sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Un ziar online în România







Romania Journal este un nou proiect pe piaţa media din România, lansat în octombrie, anul trecut. Este un site de ştiri în limba engleză adresat în primul rând comunităţii de străini din România: diplomaţi, oameni de afaceri, profesori străini care predau în ţara noastră, reprezentanţi ai societăţii civile etc.
Nu în ultimul rând se adresează şi românilor din ţară, dornici să îşi exerseze limba engleză şi românilor din Diaspora care cunosc limba engleză  şi doresc să citească ştiri proaspete din România.
Site-ul atrage din ce în ce mai mulţi cititori străini care nu locuiesc în România, dar care îl accesează pentru a citi despre ultimele informaţii din actualitatea românească şi care doresc să cunoască mai bine realităţile româneşti, tradiţiile şi destinaţiile turistice ale României. Pentru acest segment de public, Romania Journal îşi propune să atragă eventuali investitori, să stimuleze şi să motiveze turiştii să-şi petreacă timpul liber în staţiunile româneşti şi să cunoască România la ea acasă,  astfel sporind aprecierea şi respectul celor din străinătate faţă de România şi români.
Ce distinge Romania Journal de orice alt site de ştiri, este faptul că pe lângă actualitatea politică, economică şi socială a zilei, încearcă să promoveze cât mai mult partea pozitivă a României: noi antreprenori români şi afacerile lor, dar şi brandurile vechi româneşti care merită să iasă din nou la lumină, viaţa culturală şi artistică românească, monumente istorice, destinaţii turistice mai puţin cunoscute.
Curiozităţile şi subiectele controversate nu sunt eludate nici ele, dar nici ştirile cele mai importante din actualitatea externă.
Încurajăm cititorii să îşi exprime opiniile legate de un subiect sau altul prin rubricile de comentarii şi puncte de vedere.
Într-un cuvânt, Romania Journal e un portal comprehensiv spre inima României.

Puteţi urmări campaniile ziarului sip pe pagina sa de Facebook la






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu