luni, 9 februarie 2015

Coana Joițica redivivus!


Alarmă! Udreniana a aruncat clasa politică în aer! Fals! Fals! Fals! Clasa politică s-a aruncat singură în aer. În ciuda fumigenelor, lansate timp de cincinale bune (egalând dictatura ceaușistă), honorabilii și-au tot prins grenade defensive la centură.
Vă amintiți „bilețelul roz”? A fost premonitoriu, dar cine să fi înțeles la acea vreme mesajul transmis în direct? La ora amurgului!
Acum, tot l-am aniversat pe Ion Luca Caragiale! A amintit cineva de el?!?
Să fim serioși! Nimeni nu se mai ocupă de momente și schițe. Personajele lui nenea Iancu bântuie pișicherul politic mai ceva ca acum un secol și ceva.
Elena ot Pleșcoi, această Masha Hari, a turnat, de fapt, lucruri, pe care o Românie întreagă le știe / intuiește de ani buni. În lipsa mogulilor, strânși, mai toți, în simpozion la mititica, doar unii jurnaliști tot cad pe spate. Rostogolesc știrile, ce curg pe tomberon, transformându-le în bombe informaționale nou-nouțe. Numai că sunt fuzeesecond-hand!
Sigur, dacă nu e neutralizată rapid, Elena pre mulți îi va îngropa-n tribunalele patriei! Cu siguranță, vor apărea noi bilețele. Cu numere de înregistrare, ștampile și semnături ale colegilor de rețea. Lista e lungă. Am mai spus. Cam 150-200. Iar plevușca se duce spre cei 14.000 „de specialiști” din rețelele județene, urbane și rurale.
Până la urmă, Justiția independentă va da soluții finale în destructurarea sistemului cripto-mafiot. Construit sub zâmbetul malefic al lui Iliescu!
În 2-3 ani vom afla și sentințele! Boborul crede că unora n-o să le vină niciodată rândul, mai ales, reginei balului. Demisul național.
Răbdare! Totul se plătește!
Am fost informați că suedezii au pușcării goale! La standarde europene. Vă rog, guvernanțo numai cheltuiți bani aiurea cu noi pușcării în România! Tot ne amenedează CEDO la greu deoarece alde Becali nu are perna moale!
Concluzia. Italienii se dovedesc mici copii în materie de rețele mafiote. Au ce învăța de la dâmbovițeni & provincia!
Toată Evropa e cu ochii pe noi! Iar am făcut-o de oaie! Oare nu cu protecția ei și a unchiului Sam s-a dezvoltat un SCM-ul?
Problema care se pune, avem noi un Cattani? Sau alde Coldea!?!
În semn de solidaritate cu zecile de senatori și deputați corupți, întreg Parlamentul ar trebui să-și prezinte demisia! E o situație unică pe Terra!
Profund indignată, Elena-Gabriela Udrea promite lansarea, pe blogul personal, a serialului politic: Uite șpaga, nu e șpaga! Ea vine pe linia Vrâncioaia - Obrenovici - Lupeasca - Elena Ceaușescu. Cu frunză sau fără frunză? Țara așteaptă, cu sufletul la gură, episodul pilot.
Până una-alta, dacă e marți, udreniana se prezintă la Secția 2! Poliție.
La Psihiatrie, mai prin toamnă



ULTIMA ORĂ!




În spatele scenei, îmi susură lelea Safta, se pregătesc cătușele Zwarovski și o zeghe Armani!... Mi-a decodat și semnificația cutremurelor, fără număr, din zona Vrancea de anul trecut!... Semne! Cine să le ia în seamă?
- Se pare că, în curând, vom importa senatori și deputați !, mi-a zis cu năduf. E o soluție!...
N.B. Sunt somat să scriu despre Johannis. Am spus. O sută de zile aștept adaptarea la greaua responsabilitate asumată. Mișcarea în peisajul Cotroceniului are limitele ei. Oricum, nu pare a fi în turnul de fildeș.

Un tânăr arab îl interpelează pe taică-său:
- Tată...
- Da, fiule!
- Pentru ce purtăm pe cap pălăria asta bizară?
- Se numeşte burnuth, iar în deşert te apără de soare, răspunde tatăl.
- Aha... dar, tată...
- Da, fiule!
- Dar ce-i cu rochia asta pe care o purtăm?
- Este burka, iar în deşert, unde este foarte cald, îţi protejează corpul.
- Bun! Dar, tată...
- Da, fiule!
- Ce-i cu pantofii ăştia, cam urâţi, pe care-i purtăm în picioare?
- A... sunt babouches, şi sunt pentru ca atunci când mergi prin deşert, să nu te arzi la picioare.
- Bun... O ultimă întrebare, tată.
- Ce mai e, fiule?
- De ce locuim în Paris?

Pentru alte tablete VIZITAŢIhttp://blogulluigabu.blogspot.ro/,
sau

Toate bune!






Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com, Tel. 0731 936.615
Informația, o problemă?
O rezolvăm împreună.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu