miercuri, 26 august 2015

Maria Diana Popescu, Agero, Stuttgart





FELICITĂRI, DOAMNA MARIA DIANA, AM RĂMAS AȘA, HIPNOTIZAT, CITIND ARTICOLUL DUMNEAVOASTRĂ PE MARGINEA FAMILIEI REGALE, DESPRE REGE ȘI PRINȚIȘORUL CARE NU ȘTIE ROMÂNEȘTE, DAR A VRUT SĂ FIE URMAȘ LA TRON... TALENTUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE EXTRAORDINAR. FELICITĂRI CĂ ÎL PUNEȚI ÎN SLUJBA POPORULUI ROMÂN


Sunteți genială. Mă bucur că avem aceleași idei despre istorie...CĂ AMÂNDOI GÂNDIM ȘI ROSTIM ADEVĂRUL. Și Eminescu ar gândi ca noi, sigur!
Sunteți cel mai mare gazetar după Eminescu... Binecuvântați să fie părinții care au dat POPORULUI ROMÂN ȘI CULTURII ROMÂNE un mare gazetar ca dumneavoastră!

Cu prețuire,
al dumneavoastră Ștefan Dumitrescu

***

Inca un editorial "in forta" al D-nei Maria Diana Popescu (primul link) si doua feed-back-uri - la un editorial al domniei sale de acum cateva luni (al doilea link).






Da, Maria Diana Popescu este un mare si adevarat ziarist - unul cu chemare (nu facut, nici prefacut nici contrafacut precum haita noastra de caini vanduti ai democratiei), cu har si cu coloana vertebrala ca tulpina bradului. Marturie mi-e inclusiv editorialul de fata.
Sa ne traiti, Maria Diana!

Ben Todică




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu