miercuri, 24 februarie 2016

EuRaw Stories - program de film Est European








EuRaw Stories deschide programul anului 2016 cu filmul Lost and Found, un portmanteau de 5 scurt metraje din Bosnia, Bulgaria, Romania, Serbia, Ungaria unite de o animatie din Estonia. Colectia isi propune sa darame stereotipurile asociate cu Europa de Est. Productia a acordat spatiu creativ unor regizori tineri din zona astfel incat acestia sa poata portretiza prin film noua generatie din regiune, cea diferita de reprezentarile piperate de clisee comuniste din cinematografia precedenta.

Colectia este un deliciu pentru cunoscatorii de film care vor sa-si satisfaca dorinta de cunoastere legata de cum au evoluat creativ regizori care acum sunt consacrati. Unul dintre acestia este Cristian Mungiu care se prezinta aici cu filmul Turkey Girl.

Seara de film este introdusa de grupul Saray Iluminado care ne va gadila urechile cu sunete sevdah, safardice din zona Bosniaca din Balkani. Petrecere va continua dupa ecranizare insotita de tonurile lui Saca la Mois DJ.

Spectatorii au accès la un bar cu o abundenta de cocktailuri, bauturi alcoolice si snackuri din partea sponsorului Raureni. Participantii vor avea sansa sa castige un cos cu bunuri tot din partea firmei Raureni. Biletul de intrare include accesul la filmul Domestic al lui Adrian Sitaru din luna Martie si Life Is A Miracle al lui Emir Kusturica din Aprilie.

Usile se vor deschide la 7 si se vor inchide dupa miezul noptii. Biletele costa $20 si sunt in numar foarte limitat. Ele se pot procura prin websiteul Bella Union, sau prin linkurile de pe websiteul EuRaw Stories. In cazul in care numarul de biletele disponibile online este epuizat, exista sansa pentru interesati sa poata accesa evenimentul procurand un bilet la usa, asa ca daca ati ratat filmul veti putea avea acces la petrecerea de dupa. 

Evenimentul are loc la Bella Union in cladirea Trades Hall de la intersectia Lygon St si Victoria St in Carlton. Intrarea se face prin dreptul coloanelor de pe Lygon Street.

Va asteptam deci la o seara de film si dans Est Europeana.

Sabi Paisa
0422 344 998



Primit de la John Gionea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu