luni, 21 martie 2016

Adrian Botez propus pentru premiul Nobel



Revista Asociației Scriitorilor de Limba Română din Quebek ASLRQ anuntă:
Adrian Botez a fost propus pentru premiul Nobel de către Academia DACOROMÂNĂ







Scrisoarea către Comitetul Nobel







Comunicatul Academiei DACOROMÂNE din 3 martie 2016







Documentele privind nominalizarea lui Adrian Botez la Nobel pot fi vazute la adresa:

http://www.aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/revista_files/nr5-2016/STIRI/botez_files/nominalizat%20de%20academia%20dacoromana,%20pt.%202017,%20nobel%20-%20semnat-stampilat.pdf





O SCRISOARE DE SUSȚINERE,


Domnului Prof.Dr. ADRIAN BOTEZ,

Maestre, revin cu mare satisfacție și bucurie sufletească  aflând știrea propuneri Domniei Voastre pentru Premiul Nobel. E un gest venit direct din Iubirea dumnezeească ce o aveți pentru  oameni, cultură și educația tinerei generații. Este recunoașterea eforturilor și suferințelor proprii, tocmai pentru a dovedi binefacerile unității ființei umane pe întreaga această Stea/Terra care ne-a fost dată tuturor, pentru fericirea fiecăruia. Ce mult asi dori să primiți această onoare, fiindcă o meritați, stându-vă Adevărul întotdeauna pavăză credinței ce vă călăuzește!  Doamne Ajută pe toți cei de bună conștiință și dorință într-un viitor cât mai omenesc.

    Stimate domnule ADRIAN BOTEZ, ași dori să VĂ suțin și eu, conștient că meritați acest Premiu Nobel.

     Găsesc eu adresa necesară, doar Vă asigur că pot trimite o apreciere de susținere! Așa cu mâna pe inimă, fiindcă nu găsesc eu momentan mai bine venită propunere despre cineva să fie mai îndreptățit la această onoare! Nu banii premiului îi am în vedere, cât acea lumină care în activitatea Domniei Voastre, lumina Adevărului a avut întâietate întotdeauna în munca rodnică ce ați împlinit-o și o împliniți in continuare!


Cu drag și mereu ales respect,

Ioan Miclău-Gepianul







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu