miercuri, 16 martie 2016

Horoscop

Horoscopul Egiptului Antic

 

 

 

 

Horoscopul Egiptului Antic are la baza zei si zeite renumiti, trasaturile acestora asemanandu-se destul de mult cu cele ale unui horoscop European.

Fiecare dintre aceste zeitati isi pune amprenta asupra personalitatii noastre si ne transmit cateva caracteristic pe care altfel nu le-am fi putut dobandi, in functie de data nasterii si nu in functie de zodia corespunzatoare in zodiacul European.





Sphinx: 27 Decembrie - 25 Ianuarie

Sfinxul este o creatura mistica cu corp de leu si cap de om, o creatura foarte impunatoare si admirata de multe persoane ce tind catre maretia lui. In acelasi timp este o creatura invaluita in mister ceea ce te pune si pe tine intr-o aura misterioasa, lucru ce ii incita pe cei din jur, devenind curiosi sa afle mai multe.

Se mai poate spune ca ai stofa de investigator si ca nimic nu iti scapa din ochi, fiind foarte atenta la detalii.





Shu: 26 Ianuarie - 24 Februarie

Shu esta unul dintre cei mai cunoscut si cei mai vechi zei ai Egitului antic, zeu al aerului si al luminii. De aici provine creativitatea ta exceptionala si abilitatea ta de a rezolva lucrurile cu o indemanare iesita din comun.

Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si in fortele proprii pentru ca esti un adevarat izvor de creativitate, insa trebuie sa profiti de fiecare oportunitate.





Isis: 25 Februarie - 26 Martie

Isis, sotia si mama perfecta, una dintre cele mai cunoscute zeite ale Egiptului antic si nu numai. Te pricepi foate bine sa spui lucrurilor pe nume si nu te dai inapoi de la acest lucru. Iti plac lucrurile clare si precise astfel incat neintelegerile sa fie evitate.

Simtul umorului este un alt atuu al tau de care te folosesti ori de cate ori ai nevoie.





Osiris: 27 Martie - 25 Aprilie

Osiris este fratele si sotul lui Isis. Este cunoscut ca fiind zeul lumii de dincolo, dar si ca cel care a facut cunoscut dreptul si agricultura in Egiptul antic. Osiris avea un simt al raspunderii foarte bine impregnat ceea ce se regaseste si in comportamentul si personalitatea ta.

De cele mai multe ori alegi sa iti urmezi ratiunea, dar ar fi bine sa ii mai dai si inimii o sansa din cand in cand.





Amon-Ra: 26 Aprilie - 25 Mai

Cu siguranta ai auzit pana acum de Amon-Ra, creatorul si zeul soarelui, unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati zei ai Egiptului antic. Amon-Ra era si un foarte bun lider, asa ca si tu ai o capacitate extraordinara de conducator si ceilalti iti recunosc acest merit.

Ai grija sa nu exagerezi cu aceasta capacitate de liber incercand sa ii subordonezi pe ceilalti prin atitudinea ta.





Hathor: 26 Mai - 24 Iunie

Hathor este una dintre cele mai indragite zeite ale Egiptului antic pentru ca ea reprezinta muzica, dansul, iubirea, fertilitatea si frumusetea tuturor lucrurilor inconjuratoare. Hathor este in acelasi timp si o fire foarte romantica, lucru ce se observa si la tine.

Esti foarte deschisa in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor tale, iar ceilalti apreciaza acest lucru.





Phoenix: 25 Iunie - 24 Iulie

Phoenix este adesea asemanata cu Amon-Ra, zeul soarelui despre care va povesteam mai devreme. Destinul acestei pasari deosebite este acela de a renaste din propria cenusa ori de cate ori se stinge. Tu, asemeni unui Phoenix, reusesti sa depasesti orice moment greu din viata ta si sa profiti de fiecare provocare ce iti este oferita.

Din cand in cand ai face bina sa accepti si ajutorul celor din jur. Vei putea avea multe lucruri de invatat din asta.





Anubis: 25 Iulie - 28 August

Anubis este un zeu al lumii intunericului, un zeu cu trup de om si cap de caine, cum adesea este reprezentat. El se ocupa cu judecarea sufletelor fiind singurul care decidea daca un suflet sau altul merita sau nu, sa fie nemuritor.

Ceea ce ai mostenit tu de aici este puterea de analiza si de gandire analitica. Iti place sa afli cat mai multe secrete nebanuite si nu iti este frica de nimic.






Thoth: 29 August - 27 Septembrie

Thoth este zeul intelepciiunii si al cunosterii reprezentat cu un cap de pasare Ibis. In Egiptul antic era cunoscut ca inventatorul scrisului si sfatuitor al celorlalti zei. In personalitatea ta se deosebeste o caracteristica foarte importanta: puterea de a asculta. Iti place sa ii asculti pe cei din jur si sa ii sfatuiesti.

Rezolvi problemele dintr-o perspectiva obiectiva, iar ceilalti apeleaza la tine ori de cate ori au nevoie.





Horus: 28 Septembrie - 27 Octombrie

Horus este zeul razboiului, al razbunarii, dar si al protectiei si al cerurilor. Asemeni lui Horus, esti o fire dedicata job-ului si indatoririlor pe care le ai. Risti adesea sa fii acuzata de suprasolicitare si sa devii workaholica.

Iti gasesti imediat motivatia corespunzatoare si esti mereu gata sa iti asumi riscuri dintre cele mai diverse.





Wadjet: 28 Octombrie - 26 Noiembrie

Wadjet este zeita cu cap de cobra. Ea este zeita copiilor, a femeilor aflate in travaliu si a faraonilor Egiptului antic. Munca ei nu este deloc usoara, de aceea era foarte respectata si apreciata pentru ceea ce facea.

Asemeni zeitei Wadjet, esti o fire calma, moderna si cu o mare inclinatie spre perfectionism. Iti palce ca lucrurile sa fie facute asa cum trebuie si nimic sa nu fie in neregula.





Sekhmet: 27 Noiembrie - 26 Decembrie

Sekhmet este cunosuta ca fiind una dintre zeitele razboiului si ale vindecarii, reprezentata ca o femeie cu cap de leoaica. Asa cum se cade pentru o leoaica veritabila, standardele tale sunt foarte inalte si lupti din greu pentru ele.

Este posibil ca adesea sa devii nerabdatoare, insa optimismul si puterea de munca te aduc inapoi cu picioarele pe pamant.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu