miercuri, 6 iulie 2016

De la Montreal spre Belleville






În drum de la Montreal spre Belleville, Mi, am poposit la Windsor, unde Graiul Românesc are un cenaclu foarte animat. Citiţi reportajul. În Agora găsiţi programul de anul trecut  la SAPTAMÎNA CULTURII la HAMILTON . Apoi aveţi si programul de anul acesta, unde Montrealul este foarte bine reprezentat.
Cu toată preţuirea, Anca



Stimată Doamnă Liuba,
    Îmi face deosebită plăcere să vă pun în legătură cu Doamna Scriitoare  Dr. Anca Sîrghie, Profesor Universitar  pe teme de documentare, Diaspora și spiritul românesc, zic eu, într-un cuvânt ales de mine ca să știți despe ce este vorba.
     Succes,
Melania R.C.     



 Mult stimată Doamnă Profesoară,  Dr. Anca Sîrghie,
    Vă mulțumesc pentru aceste adevărate documente, care vor fi foarte bine primite la viitorul Cenaclu, la  discuții libere pe teme culturale, din data de 20 iulie a.c.  la Consulat.
 Redirecționez și  D-nei Liuba Sîrbu, care, sunt covinsă, repede, le va da publiciății.
     Vă mulțumim și vă așteptăm cu multă plăcere,
     Cu deosebită stimă și prețuire,
       Melania Rusu Caragioiu



Mă uimeşti, dragă doamnă Melania, ca eficienţă. Nu credeam că dai publicităţii ceva: ar merge, în ordine, reportajul de la Windsor şi PROGRAMUL VIITOAREI SĂPTĂMÂNI, din11-16 iulie de la Hamilton. Merg concomitent, totul fiind urgent.Nu este de publicat nimic din Agora, ataşament care poate doar informa.
   
Fii drăguţă şi semnalează-mi în ce publicaţie vor fi apărut acele texte, după ce gestul va fi dus până la sfârşit.Vă reataşez cele două texte, puţin completate şi corectate, ca să fie bune... de publicat.Întrebaţi dacă pentru reportaj nu ar fi binevenite si 1-2 poze.   

Ca să pot discuta mâine cu doamna Liuba despre şcoala  românească,duminicală şi nu numai, vă rog să-mi daţi numărul dânsei de telefon.

Cu aleasă preţuire, Anca Sîrghie


CORESPONDENTE, de Melania Rusu Caragioiu














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu