sâmbătă, 23 iulie 2016

Revolutia islamica




Mustafa Kemal le-a spus turcilor...(Revolutia islamica din Turcia)


  De 10 -15 ani am tot scris despre "islamizarea Europei" (fiind considerat xenofob de romani).

  Ma bucur acum ca Turcia se intoarce la vechea ordine musulmana si imi confirma prezicerile!

  "Lovitura de stat" din Turcia, a fost o incercare disperata a militarilor sa apere Turcia moderna a lui Kemal Ataturk, dar acest lucru nu va mai fi posibil. Toti l-au aplaudat pe fanaticul Erdogan (mai ales NATO, USA, UE), ca a inabusit lovitura de stat si "aparat democratia"! Da, nimeni nu-l condamna cu vehementa cu care aceste tari vestice altfel condamna tot ceeace ce le convine. Ai condamna pe britanici pentru Brexit, de exemplu, dar nu pe Erdogan!

  In acest context, cuvantul "democratie" trebuie revizuit si schimbat total intelesul lui, deoarece creiaza confuzie pentru oameni simpli ca mine, care am invatat din carti mai vechi.

  Europa Comuna va deschide pina la urma larg portile prin care Erdogan ne va trimite, nu refugiati si nu crestini care sunt exterminati acolo in Orientul Mijlociu si Turcia, ci ne va trimite imani si luptatori ai Jihadului, deghizati in "refugiati".

  Familii tinere de musulmani convinsi, care vor produce 6-7 copii/familie, barbati tineri bine antrenati si virili, pe care Merkel si-i doreste ca sa "intinereasca" rasa germana casatorindu-i cu prostutele blonde germane, obligate prin casatoria cu un musulman sa treaca la islam si apoi printre acestia ne vor fi trimisi si cei care sunt gata antrenati pentru "paradisul musulman", "oamenii bomba", gata sa se arunce in aer la o scoala, intr-un tren, autobuz, mal si oriunde sunt, de fapt, necredinciosi.

  UE cu Junker, Merkel si Hallande in frunte, aproba in tacere toate aceste actiuni care vor duce, cum am mai spus la islamizarea Europei.

  Romania slugarnica, ca de obicei, ai pupa in fund pe aia care stiu cum sa-i manipuleze si sa-i intimideze!

  Ungurii macar mai au ceva c...e, nu au acceptat sa fie castrati de UE, dar ei sunt sovinisti si vin, in fond din Asia indepartata, nu sunt ca noi, vecini si frati de cruce cu turcii si cu care de secole numai in chefuri am tinut-o!

  De aceea au votat englezii Brexit, sa-si pastreze independenta fata de politica total catastrofala a potentatilor de la Bruxelles. Bine, nu Scotia, care spera ca musulmanii nu vor veni la ei din cauza mirosului de whisky si al ploilor, dar se insala si scotienii vor bea "braga" de tarite in anul 2075.

  Stiu ca scriu de pomana. Nimeni nu va lua seama si cei care iau seama sunt atat de putini in comparatie cu marea masa de indiferenti si de tampiti, ca oricum nu are nici-o importanta, dar imi place, din cand in cand, sa irit lumea din jurul meu spunandu-le lasilor: lasi, curvelor: curve, prostilor:prosti, coruptilor:corupti, etc., etc.


D Grama July 2016







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu