marți, 7 februarie 2017

GSM UNDE SUNT TEHNOCRAȚII COALIȚIEI ?!?







UNDE SUNT TEHNOCRAȚII COALIȚIEI ?!?

O întrebare legitimă. Cum a putut coaliția, „învingătoare” (o victorie a la Pirus) în recentele alegeri, să formeze un guvern de paparude politice la cheremul unul cuplu politic penal ? Unde sunt adevărații specialiști / tehnocrați ai celor două partide, care să aplice profesionist programul guvernamental ?

Sutele de mii de protestatari din toată țara nu au ieșit, zilele aceste, în stradă împotriva programului social-economic promis. Chiar dacă el prezintă serioase semne de întrebare privind finanțarea. Nu a cerut nimeni, nici o clipă, retragerea acestui program, cum caută trompeții de serviciu să insinueze speriind pe milioane de semianalfabeți politic ai țării.

De fapt, capitole întregi din program, a fost însușit mișelește de feseniști chiar de la PNL-Antonescu, via USL, măsuri similare fiind cuprinse și în acel program, regăsit și în programul PNL-ului infestat de virusul ciumei roșii prin PDL. Pentru a te convinge compară programe:

PNL http://pnl.ro/despre-noi/angajamentul-nostru/programul-de-guvernare
și al coaliției http://www.cdep.ro/pdfs/oz/Program%20de%20Guvernare.pdf 

Nimic mai simplu !
Lumea s-a revoltat deoarece în loc ca guvernul s-a apucat, la nicio lună de la instalare, de modificarea legislației în interesul penalilor coaliției. Câteva mii. Normal este ca Parlamentul să facă, dacă era necesar, modificările legislative în domeniul Justiției, și nu un semianalfabet, fost ani întregi inginer pe la Caracal. Noaptea, sub clar de Lună !

Aici e buba multor „miniștri! ai guvernului Grindeanu. Paparuda Iordache a fost pusă special pe acest post. Să poată fi manevrat după bunul plac al liderilor Dragnea și Tăriceanu. Ce specialist autentic ar fi acceptat să facă aceste modificări pe furiș, când erau semne clare că poporul va reacționa ? El și guvernul de amatori au executat ordinul venit de sus fără să conștientizeze consecințele gestului iresponsabil.


Cei doi lideri, slab profesional, apropo, nici nu prea știu în ce sunt specialiști acești penali, au mizat pe faptul că mituind poporul cu iluzii de genul „umplem buzunarele românilor”, vor putea să șteargă cazierul miilor de hoți politici care au furat țara timp de 27 de ani. Ghinion ! S-au înșelat crunt.

„Poporul vegetal”, cu rare excepții, nu a reacționat la multele derapaje politice românești postdecembriste. A lăsat unei Europe civilizate impresia că pe plaiurile mioritice „omul de tip nou fesenist” înghite orice mișelie. Așa au fost distruse sub nasul poporului mii de fabrici și uzine, jafuri inimaginabile în băncile României, înșelătorii la lumina zilei (câte ori fi fost la „lumina” nopții !?!), însușirea de bunuri prin darea premeditată a unor legi pentru acoperirea manoperelor, s-au structurat vaste rețele de tip mafiot, local și național. Imoralitatea a cuprins segmente tot mai mari ale societății, medicii nu mai sunt medici, cei mai buni au părăsit țara la îndemnul băsescianului, profesorii s-au deprofesionalizat prin standardele tot mai joase impuse de miniștri tip Abramburica.
Birocrații instituțiilor publice sunt corupți până în măduva oaselor, societatea în ansamblul ei are o scară a valorilor răsturnată. Minciuna, hoția, lipsa de onoare au ajuns să fie virtuți în ochii românilor tot mai needucați. Tristă realitate ! Și nimeni nu răspunde !?!

Personal nu mai sper în resuscitarea neamului românesc, în condițiile în care peste 4.000.000 de români, floarea națiunii, au părăsit scârbiți țara, alungați de otrepele umane ajunse la frâiele țării.
 

Echipa „Frontului Salvării Naționale”, devenită tot mai mult grup infracțional de tip mafiot la scară națională, a infiltrat, prin metode specifice, toate partidele oponente. După ce a pus mâna pe Putere prin declanșarea Contrarevoluției (loviturii de stat) din seara zilei de 22 decembrie 1989 și-a pus în aplicare programul diabolic de distrugere a țării. Mimând democrația, FSN a desființat partide cu lungă tradiție democrată. A început cu Partidul Democrației Sociale (Cunescu) prin șmecheria absorbției, apoi, prin comandoul col. Băsescu, a decimat Partidul Național Țărănesc (Coposu-Diaconescu), iar recent tot prin același individ au eliminat Partidul Național Liberal (Câmpeanu-Quintus-Antonescu) printr-o altă șmecherie, crearea PDL și iluzia fuziunii fără de sfârșit.
Și, totuși, România se află, din nou, într-un moment de răscruce. Practic, abia acum se poate încheia Revoluția decembristă, confiscată de echipa Iliescu. Sunt multe probleme nerezolvate de decenii întregi. Reformele, care au fost temporizate premeditat de guvernele feseniste, așteaptă deblocarea. „Agenturili străine” au fost, de fapt, agentura FSN (PSD&PDL), cea care a declanșat Contrarevoluția în seara zilei de 22 decembrie 1989 ucigând sute și sute de oameni pentru a pune mâna pe putere. Ne-au trebuit 25 de ani să înțelegem șmecheria !  

Aparent, nu are cine să ducă la bun sfârșit reformele. Opoziția parlamentară are o voce slabă, Partidul Național Liberal, aflat în metastază politică. Numai strada poate da impulsul și sprijinul necesar relansării României ! Sigur votul ar fi fost soluția optimă, numai că românii nu au avut ce să aleagă, fiind dezamăgiți de greșelile liderilor Opoziției ! Falșii lideri ai Opoziției !

În realitate, tot ai FSN.

Reforma morală a tuturor partidelor se impune de urgență. În funcție de pașii făcuți vom putea vorbi de o revigorare celor mari forțe politice Stânga (PSD) și Dreapta (PNL) sau A și B. Avem nevoie și de A și de B. Așa poate funcționa o democrației puternică.


Deocamdată, strada nu a primit satisfacția cuvenită. Simpla retragere a ordonanței otrăvite nu e gestul care să determine încetarea protestelor. Se impune remanierea drastică a guvernului coaliției, prin aducerea adevăraților tehnocrați ai PSD. Despre cei ai ALDE slabe speranțe !

Cu paparude politice nu se poate guverna o țară !

Data viitoare, ieșiți la votare !

Toate bune ?





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu