sâmbătă, 11 martie 2017

Justiţia să se autosesizeze !






Justiţia să se autosesizeze în cazurile Iohannis şi Koveşi!



Maria Diana Popescu

Miercuri, 08 Martie 2017 21:00


Falsificaţionistului „i-au căzut coarnele". Felicitări magistraților care au avut verticalitatea revenirii la normalitate a actului de Justiție! L-au tratat pe Iohannis aşa cum merita! Ca pe un hoţ, camuflat de acte false! Un calic şi disperat care a făcut tămbălău fariseic în Parlament, cînd încă nu se aştepa să primească, pe bună dreptate, palma justiţiei. Iohannis a rămas fără încă o casă aducătoare de euroi! Mai are patru case din şase? Ce ghinion! Hoţul ăsta striga „hoţii" cu toţi rărunchii, de ciudă că partidul care l-a trambulinizat şi-a dat duhul la alegerile parlamentare, de ciudă că i s-a tăiat din bugetul de huzur. Corect ar fi ca visul lui Iohannis la al doilea mandat să fie transformat în mandat de aducere! Deşi acest mandat trebuia să fie în curs, afirma regizorul Constantin Vaeni. Iohannis să facă pe naiba ghem şi să dea banii înapoi! Ăia din chiria de pe fosta librărie. Nu toată lumea ştie că, la parterul casei din Sibiu, obţinută cu rea credinţă şi cu acte false, funcţiona Librăria „Eminescu". Circarul cu geacă roşie, Herr Iohannis, instigatorul şi pericolul evident pentru Siguranţa Naţională, a evacuat, cu executori, librăria, chiar de ziua poetului naţional, pe 15 Ianuarie, 2001. În timpul manifestării dedicate „Poetului Nepereche", oamenii de cultură au fost daţi afară din clădire, spaţiul generos fiind închiriat unei bănci (al cărui director a fost văzut la recentele manifestaţii contra Guvernului) în schimbul unei chirii în avans, pentru cinci ani, a declarat la Rtv Virgiliu Viorel Vulcan, avocatul familiei pe care Iohannis a lăsat-o fără casă. „Îmi amintesc ceea ce declara Iohannis, într-un interviu, imediat după validarea sa ca preşedinte: «Justiția trebuie să înceapă cu preşedintele», şi, iată, că justiţia a început cu preşedintele", a conchis avocatul la Rtv.


Iohannis să dea banii înapoi!

Koveşi ştie prea bine că falsul şi uzul de fals sînt pedepsite de Codul Penal, şi că trebuiau efectuate cercetări de natură penală în perimetrul lui Iohannis. Iată cum amîndoi au drum întins spre „beciul domnesc". Însă, atîta timp cît ambii deţin monedele de schimb în buzunar, îşi pot permite chiar şi un război civil pentru fotoliile lor. Alo, Justiţia (dacă nu e plecată cu sorcova), ne spune şi nouă cineva, cînd va fi cercetat Iohannis pentru falsul demonstrat cu expertiză grafologică ? Alo, D.N.A., sînteţi stat în stat şi nu vreţi să vă autosesizaţi în cazul Koveşi şi Iohannis? Cum mai este lăsată Koveşi să lucreze la dosare, după ce s-a ocupat cu măsluitul şi cu minţitul pe faţă. Unde au dispărut dosarele fratelui ei şi ale cumnatei? Servitorii şi figuranţii din piaţa Victoriei au auzit cumva că „penalul" pe care îl susţin a pierdut în instanţă casa din Sibiu obţinută cu acte false şi cu rea credinţă? Ştiu că Iohannis a făcut averi dintr-o casă care nu i se cuvenea? Ştiu că Iohannis are să dea Ţării înapoi o grămadă de bani? Hei, rezistenţilor, cum faceţi voi ca să luăm banii înapoi de la Iohannis? Nu voi strigaţi sus şi tare că vreţi recuperarea prejudiciilor din punga corupţilor şi penalilor? Băi, tovarăşi din Piaţa Victoriei, ştiţi că multinaţionala aia, cu nume greu de pronunţat şi de scris, specializată în tăiatul pădurilor Patriei Române, s-a dovedit a avea legături directe cu Iohannis şi va fi anchetată de Ministerul Apelor şi Pădurilor? Băi, tovarăşi „rezistenţi", ştiţi voi că Ghiţă a dezvăluit la Rtv legăturile dintre Koveşi, Iohannis şi directorul măcelar al pădurilor noastre?


S.R.I. şi D.N.A., cot la cot, în mari dosare de corupţie

Koveşi a negat şi a minţit cu neruşinare că nu există un protocol între S.R.I. şi D.N.A., însă documentul numărul 003064 din 4.02.2009, făcut public de Rtv demonstrează că S.R.I. şi D.N.A. au lucrat, în mod abuziv, cot la cot, în mari dosare de corupţie, deşi o lege din 2004 interzice acest lucru. „Ofiţerii S.R.I. cereau procurorilor să nu pună la dosar documentele folosite la anchete". La data semnării protocolului dintre P.I.C.C.J. şi S.R.I., şefii instituţiilor erau Laura Codruta Koveşi - Procuror General, George Maior director al SRI şi Florian Coldea, prim-adjunct al directorului S.R.I. În ianuarie 2017, Koveşi minţea, prostind cetăţenii români: „Nu există şi nu a existat niciun protocol de colaborare S.R.I.-D.N.A. şi niciun protocol secret Coldea/Koveşi" „Generalul S.R.I. Dumitru Dumbravă a precizat că S.R.I. urmărea dosarele penale pînă la soluţia finală. 

„Prin lege, D.N.A. nu are atribuţii de cercetare pe fapte de siguranţă naţională, iar S.R.I. nu are atribuţii informative pe fapte de corupţie. Existenţa unui protocol de cooperare între S.R.I. şi marile parchete în cazul dosarelor penale încalcă flagrant Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, care prevede interdicţii şi sancţiuni severe", scrie „Lumea Justiţiei". Koveşi a minţit, apoi a declarat că este atacată! Ce ar trebui să înţeleagă poporul? Că javrele cumpără şi vînd javre! Iar javrele trebuie să fie legate de stîlpii de la Jilava pentru mulţi ani. Koveşi, Iohannis, Coldea, şi restul slugilor credincioase unor interese străine României, sînt instrumente ale răului şi trădători de ţară care trebuie să-şi achite urgent „nota de plată". După circul de mandat al lui Iohannis şi, mai ales, după confiscarea celei de-a doua case, acesta reuşeşte performanţa unei eroziuni rapide în sondaje, o prăbuşire vertiginoasă de pînă la 20%. 

„Rezistenţii" din Piaţa Victoriei trebuie să ia la cunoştinţă despre declaraţiile lui Iulian Fota, ofiţer S.R.I. şi fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, în prezent, Director al Academiei Naționale de Informații, care a afirmat la RealitateaTV că războiul început în ianuarie, prin manifestaţii de stradă, este dus de S.R.I. împotriva P.S.D. şi a Ţării: „Regizorul şi scenaristul spectacolului din Piaţa Victoriei este S.R.I., iar manipularea manifestanţilor este o reuşită magistrală!"


http://www.art-emis.ro/editoriale/4057.html










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu