vineri, 14 aprilie 2017

Dragi români - Lumina invierii







Dragi români,

Îmi aduc aminte cu mare drag de sărbătorile de Paști petrecute în România. Stăteam în jurul mamei și o priveam fascinați cum reușea să vopsească ouăle fierbându-le în zeamă de coji de ceapă, ceai de flori de șofran sau alte ceaiuri de plante. Ori eram săraci ori nu se găsea vopsea de ouă, dar prin aceste metode ieșeau niște culori splendide. Mai folosea și cerneală câteodată, însă culoarea albastră nu era de fapt semnificația Paștelui. 

Tradiția de Paști este ca ouăle să fie vopsite roșii. Acest lucru simbolizează stropii de sânge din rănile lui Iisus vărsați de pe cruce pe ouăle aduse de Măicuța Domnului și femeile mironosițe, stând de veghe sub crucea lui Iisus. 

Un lucru mult mai important s-a întâmplat atunci: picături de sânge din Iisus au căzut și pe pământ. Sfințenia sângelui divin a învăluit întreaga planetă. Iubirea și iertarea Domnului a binecuvântat întreaga lume și de atunci suntem sub protecția Lui, Cel care și-a vărsat sângele spre mântuirea noastră.

Într-o zi am salvat o domnișoară japoneză venită în Australia pentru a-și aduce logodnicul înapoi. Acesta părăsise Japonia și nu voia să mai știe de ea. Fata suferea foarte mult din această cauză. Stând la hotel, un tip a vrut s-o violeze. La țipătul ei am intervenit. Am adus-o acasă la noi, eu și soția am consolat-o iar a doua zi am dus-o la aeroport și a plecat. Anii au trecut, nu am mai auzit de ea, însă cât a stat la noi a scos din gentuță o panglicuță multicoloră și plângând a înfășurat-o în jurul mânerului de la cheia de deschis sticle de băuturi răcoritoare, îmbrăcând-o într-un mod elegant și aparte. Noi nu am dat atenție acestui semn atunci, însă de câte ori ne este sete, ne aducem aminte de Kunimisi și de gestul nostru.

De câte ori ciocnim un ou roșu ne aducem aminte de acasă, de părinți, de datini și tradiții străbune. Un loc aparte îl ocupă în sufletul nostru slujba din seara Învierii Domnului luând Lumină din Lumină la miezul nopții. Ne aducem aminte de cruce, de mângâierea și de dragostea lui Iisus pentru noi, oamenii. Ne aducem aminte de jertfirea Mielului Sfânt întru  mântuirea noastră, a tuturor și spre învierea noastră întru credință.

Fie ca aceste trăiri să constituie o permanență în viețile noastre, a tuturor locuitorilor acestei planete.

Noi românii din Australia rămânem români și fii ai părinților noștri, prin tradițiile și simțămintele care ne unesc. Atâta timp cât există acest semn în noi, vom dăinui și aceasta a fost și dorința lui Iisus, când ne-a binecuvântat: IUBEȘTE-ȚI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI !

Hristos a inviat! 

LUMINA SFINTEI ÎNVIERI să coboare în sufletele noastre, să alunge tristeţile şi supărările, să ne arate calea prin care să reclădim şi să renunţăm la distrugerile sinucigaşe de până acum. Să ne dea puterea să renunţăm la prejudecăţi, la reţinere nepăsătoare, la individualismul sterp ca să demonstrăm că nu trăim fără rost, să ne umple viaţa de lumină, sănătate, încredere, realizări, iubire şi mântuire. Să ne ajute să învăţăm să respectăm sacralitatea locului de unde venim, limba ce-o vorbim, fraţii, surorile şi, în special părinţii, rudele şi neamul.

Vă dorim Sărbători cu zile Senine şi Fericite de Sfintele PAŞTI, de ÎNVIEREA MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS! Să aveţi parte numai de Bucurii şi Sănătate, Sărbători Luminate şi Binecuvântate alături de cei dulci şi dragi ai frăţiilor voastre!

Cu mult drag şi preţuire,

BEN TODICĂ
Melbourne, Australia









Parintele Reverend Dumitru Coman, Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Melbourne, Australia








Raspunsuri:

Iubite frate Ben,
ce vorbe blajine, pline de lumina lina si intelepciune socratica dobandita numai din traire sufleteasca profunda de bun crestin si de bun roman, ati avut rabdarea sa le rostiti si cu acest fericit prilej! Multumim!  Bunul Dumnezeu sa va inzileasca si sa va pastreze neintinat sufletul dvs. curat si dragostea dvs. sincera fata de toti semenii de pe pamant! Sa semanati numai seminte de bine si atunci binele in lume o sa rodeasca si o sa se  prolifereze.  Mandri ca mai exista pe fata pamantului asemenea fii ai plaiului mioritic blagian!
Sarbatori luminate si binecuvantate, marite cetatean al lumii libere, alaturi de cei apropiati si dragi!
Hristos a inviat!
NM.


Sărbători Fericite!









Sărbători liniștite în LUMINĂ, alături de cei dragi !



Hristos a Înviat!

Adevărat a Înviat!

Cu drag,
Mariana Gurza





Dragii mei,

   Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paște să ne purifice și să fie un imbold pentru neamul

nostru de a se regăsi pe sine.

   Domnule Ben,

Vă mulțumesc pentru "pastorala" trimisă,

care ne trezește amintiri celor crescuți la sat.

Satul de altădată...

   Domnule Miclău,

Coletul-plic a plecat de câteva zile spre Dvs.

     Ambelor familii,

Paște liniștit și fericit, alături de cei dragi.

HRISTOS A-NVIAT !

Familia IACOB-BENCEI




 

Dragi Prieteni,
sărbătorile Sfintelor Paşti să fie momentul când speranţele tainice să iasă la Lumină şi să devină împliniri. Să avem puterea să câştigăm respectul oamenilor şi iubirea celor dragi. Să ne bucurăm de ceea ce este frumos şi să redescoperim împreună iubirea. Să facem lumea un pic mai bună! Lumina sfântă şi tainică a Învierii Domnului, să ne deschidă sufletul spre armonie, speranţă, toleranţă şi credinţa că nimic nu poate să ne stea în cale pentru a ne împlini visurile, atunci când mergem pe calea presărată cu flori a iubirii.
Paşti Fericit!


Apollon-România








Sarbatoarea pastelui sa va aduca lumina in suflet si Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Petrica Ioan





Draga, draga, draga Ben, Asta ca sa stii ca felicitarea si textul tau m-au emotionat. Iti multumim frumos pentru faptul ca nu ne uiti Iti multumim frumos ca ramaii acel om minunat pe care l-am cunoscut. Iti multumim frumos ca imparti lumina si sensibilitatea cu noi si cu toti prietenii tai.
Paste fericit!
Cu drag Ileana si Alexandru Andrei





Draga Ben,
Sarbatori fericite, pline de LUMINA si bucurii alaturi de cei dragi.
Cu drag,
Robert si Valentina





Pocneşti - plesneşti; că tu eşti brici, înțelept foc, bogat în experență, eşti, Ben, o conştiință, un vrednic pentru a intra în biserica lui Hristos, România, cu verdele Eminescu plin  de adevăr şi duh de Luceafăr-o conştiință despre care îşi vor mai aminti ai noştri tineri care se vor regăsi în firescu' României Mari. 
Doamne ajută !
PAVEL RĂTUNDEANU-FERGHETE


PS. Orice faci are un frumos, gesturi care-ți dă noblețe şi o bunătate fără egal, c-aşa eşti dăruit tu de Dumnezeu. Să ai parte numai de bine !






”De câte ori ciocnim un ou roșu ne aducem aminte de acasă, de părinți, de datini și tradiții străbune. Un loc aparte îl ocupă în sufletul nostru slujba din seara Învierii Domnului luând Lumină din Lumină la miezul nopții. Ne aducem aminte de cruce, de mângâierea și de dragostea lui Iisus pentru noi, oamenii. ”
......
Să aveți parte de toate bucuriile lumii!
Le meritați!
Dorul este dat Omului să nu uite de semeni, de cei dragi...

PAȘTE FERICIT!

CU DRAG ȘI PREȚUIRE,
Valentina Bisog/ Becart








  Cu prilejul sărbătorilor pascale vă adresez Dvs. cele mai sincere felicitari, dorindu-Vă aceeași bucurie pe care au avut-o femeile mironosițe, când L-au văzut pe Domnul Inviat și pacea pe care El a dat-o Sfinților Apostoli, venind în mijlocul lor.
              Aflându-ne în aceste momente de sfântă prăznuire a Învierii din morți a Mântuitorului, să alegem viața, ci nu moartea. Să alungăm din noi întunericul păcatelor, înviind la o viață pătrunsă de duhul sfințeniei, bunătații, credincioșiei și al dragostei față de semenii noștri.
              Fie ca lumina Învierii Domnului să Vă lumineze sufletele, iar biruința Mântuitorului asupra morții să Vă încurajeze în nevoința duhovnicească și în mărturisirea lui Hristos Cel Înviat.
              Fie ca această  zi din an să ne aducă fiecăruia dintre noi puterea  jertfei în credință, înțelegere și mărturisire, dragoste frățească și mai ales fie ca această zi  să ne deschidă fiecăruia dintre noi ușa cea mică a căii spre mântuire.
               Hristos a înviat!
                              Pr. Al. Stănciulescu-Bârda



~*~



SFINTE SĂRBĂTORI SENINE !


Dacă toată lumea vă doreşte ca sărbătorile Pascale, Învierea Domnului IISUS, să fie minunate, noi vă urăm ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să vă umple sufletele de voie bună, sănătate, viață lungă, prosperitate, liniște și pace, dar și… succese după succese!
Să întâmpinăm Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului Iisus într-un mod bine-plăcut lui Dumnezeu, bucurându-ne pentru sporirea duhovnicească a creştinilor, dar şi purtând în iubirea noastră şi în rugăciunile noastre pe cei care suferă, după cuvântul Sfântului Apostol Pavel: Bucuraţi-vă în nădejde; în suferinţă fiţi răbdători; la rugăciune stăruiţi. (...) Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng (Romani 12, 12; 15)...
Să mărturisim în orice timp şi în orice loc credinţa noastră în Domnul Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat, să împărtăşim pacea lui Hristos şi să dăruim bucuria credinţei în jurul nostru...
UN PAȘTE BINECUVÂNTAT !
Cu prețuire, considerație și mulțumiri,
Titina și Al.Florin Țene



Unde te rogi, acolo este şi Dumnezeu!
Unde îţi sunt prietenii, acolo este şi parte din sufletul tău, deci un licăr de dumnezeire!
SĂRBĂTORI FRUMOASE, BUNULE PRIETEN, BEN TODICĂ!
Dan Salapa



Un Paste binecuvantat !!!!
Suruianu Camelia




Un gand pe potriva inimii!
Hristos a inviat!
Din Georgia/Tbilisi (turisti) - Paste fericit!

Theo




Un Paste fericit alaturi de familie, prieteni si toti cei dragi! Si sa ne aducem cu totii aminte si de cei plecati, precum si de Dl. Cenda, care anul acesta a plecat dintre noi in ajun de Pasti!
Lenutsa.





Sărbători fericite, cu lumină în suflete și pace în gând, cu bucurie, pentru toți creștinii și pentru toți românii noștri, oriunde  s-ar afla!


LA  PAŞTI  ÎN BUCOVINA

Natura s-a-mbrăcat de sărbătoare
Cu-alai de flori ce ni se-arată-n cale,
Ce-mprăştie lumină şi culoare,
Acum, la Sărbătorile Pascale.

În vatră arde focul pentru pască
Şi pâine, covrigei, iar  în covată
Aluatu-i frământat, lăsat să crească,
Să iasă o plăcintă-nmiresmată.

În oala drotuită stau umflate
Sarmale, aşezate rânduri, rânduri,
Iar ouăle-nroşite, chiar mirate
De a lor faţă, stau ades pe gânduri.

Alături, ouăle încondeiate,
Cu haina lor de gală fac paradă;
Gătite-s doamnele aristocrate
Că ştiu că toată lumea-o să le vadă.

Odăile-s curate şi grădina,
Cu-al ei parfum de flori, e-o mângâiere

Şi-abia acum noi ne aflăm hodina,
Când vine sărbătoarea de-nviere.

Cu post şi rugăciune petrecut-am,
Curaţi la suflet să luăm lumină;
Spre Domnul imn de slavă închinat-am,
Cum ne-a-nvăţat  tradiţia creştină

Şi ne rugăm cu toţi, la ceas de taină,
Ca să ne dea putere, sănătate,
Iar bucuria să ne fie haină,
Necazurile fie alungate,

Cei duşi să-şi afle liniştea şi pacea,
În suflet să păstrăm a lor icoană
Şi liniştiţi noi să ne ducem crucea,
Alături de cei dragi, făr’de prihană!

Cătălina Orșivschi






Un crâmpei din activitatea mea artistică...
Paşte luminos!

Lilioara Macovei




Hristos a inviat !
Sa-i multumim domnului Lucian Manailescu pentru minunata felicitare de Sf. Paste !
Sa avem parte de sanatate si bucurii tot anul 2017!
Cu deosebita stima,

Alexandru Cetateanu




Paste straluminat, cu sanatate si multe bucurii!
Franculescu Mircea




LUMINA SI PACE !

HRISTOS A INVIAT !

Este zarva, galagie,
La noi in bucatarie…
Toate ouale curate,
Vor sa fie colorate
Ca doar vine Pastele,
Si-si pun strai de sarbatoare,
Sa straluceasca-n culoare.
Rosii,verzi,albastre,
Bucurie mare…
Ca a venit iar,
 marea sarbatoare.
Cand toti vom canta,
Intr-un glas curat,
Dumnezeu cu noi,
Hristos  a inviat !

Barca Doina




Hristos a înviat, Paste fericit,alături de cei dragi!
Lazar Patris




Vă urez Paște frumos, cu sănătate și lumina Învierii în suflet !
Marian Dumitru




Multumesc mult pentru frumoasA PREZENTARE!
Sarbatori fericite si la voi!!
Cu prietenie,
Mariana Craciun




Hristos A Inviat !   Un paste Fericit !
Dorel Varan


~*~



Dragilor,
va dorim multa sanatate, bucurie in suflet alaturi de Lumina Mantuitorului!
Cristos a Inviat din morti!

Paste fericit!
cristina mihai


Isaia:53:3-11
Dispreţuit* şi părăsit de oameni, om al durerii şi obişnuit** cu suferinţa, era aşa de dispreţuit că îţi întorceai faţa de la El, şi noi nu† L-am băgat în seamă.
* Ps 22:6; Isa 49:7; ** Evr 4:15; † Ioan 1:10; Ioan 1:11;

4 Totuşi El* suferinţele noastre le-a purtat şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit.
* Mat 8:17; Evr 9:28; 1 Pet 2:24;

5 Dar El era străpuns* pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste El şi, prin rănile Lui, suntem tămăduiţi.
Noi* rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui, dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră, a tuturor.
* Ps 119:176; 1 Pet 2:25;

7 Când a fost chinuit şi asuprit, n-a* deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci** la măcelărie şi ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura.
* Mat 26:63; Mat 27:12; Mat 27:14; Marc 14:61; Marc 15:5; 1 Pet 2:23; ** Fapte 8:32;

8 El a fost luat prin apăsare şi judecată, dar cine din cei de pe vremea Lui a crezut că El fusese şters* de pe pământul celor vii şi lovit de moarte pentru păcatele poporului meu?
* Dan 9:26;

9 Groapa* Lui a fost pusă între cei răi, şi mormântul Lui la un loc cu cel bogat, măcar că nu săvârşise nicio nelegiuire şi nu se găsise niciun vicleşug** în gura Lui.
* Mat 27:57; Mat 27:58; Mat 27:60; ** 1 Pet 2:22; 1 Ioan 3:5;

10 Domnul a găsit cu cale să-L zdrobească prin suferinţă… Dar, după ce Îşi va da viaţa ca jertfă* pentru păcat, va vedea o sămânţă de urmaşi, va trăi multe zile** şi lucrarea† Domnului va propăşi în mâinile Lui.
* 2 Cor 5:21; 1 Pet 2:24; ** Rom 6:9; † Efes 1:5; Efes 1:9; 2 Tes 1:11;

11 Va vedea rodul muncii sufletului Lui şi se va înviora. Prin* cunoştinţa Lui, Robul** Meu cel neprihănit† va pune1 pe mulţi oameni într-o stare după voia lui Dumnezeu†† şi va lua*† asupra Lui povara nelegiuirilor lor.
* Ioan 17:3; 2 Pet 1:3; ** Isa 42:1; Isa 49:3; † 1 Ioan 2:1; †† Rom 5:18; Rom 5:19; *† Isa 53:4; Isa 53:5;

Cu drag,

Cristina Balaj Mihai si familia




HRISTOS ADEVĂRAT A ÎNVIAT!
Lumina Învierii  Domnului Iisus Hristos să ne pătrundă în suflet și în inimi, să ne lumineze casa, familia, țara, lumea și să ne întoarcă spre iubirea aproapelui, spre bunătate, credință nefățarnică, dragoste frățească și să găsim, împreună, calea spre mântuirea tuturor. Hristos, Purtătorul de viață și de veșnicie, prin Învierea Sa a îmbrăcat pe oameni în haine de lumină și ne-a scos din întunericul păcatului, oferindu-ne șansa mântuirii.
Sărbători binecuvântate și fericite. HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu dragoste frățească - Ionel MARIN




Ben draga, iti multumesc ca stii sa ne mangai si sa ne inalti sufletele cu cuvinte atat de bine mestesugite!
Domnul sa te binecuvanteze pe tine si pe toata casa ta!
Cristos a Inviat!
Paste fericit!
Cu pretuire,

Cristina Balaj Mihai si familia




Dragă Ben,trasmite dragului confrate,lui Ioan Miclău : Hriatos  a înviat şi sănătate şi să se împlinescă tot ce-şl doreşte lui şi familiei dragi,asemenea şi ție, şi tuturor celor din biserica "Harul",
Doamne ajută !
PAVEL RĂTUNDEANU-FERGHETE



~*~

Multumesc.
Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot ceea ce faceti!
Sa aveti parte de clipe senine alturi de cei dragi!
Hristos a inviat!
Elena Trifan




Christos a înviat!
Condei luminat pe mai departe şi putere de scris pe măsură.
Toată stima lui Ion Roşioru




Draga maee Ben, sa ai sarbatori cu pace si binecuvantare!
Cu drag,
Vero




Christos a inviat! Paste fericit!



~*~




URARE PRIETENILOR MEI DRAGI



S-AVEŢI PE CHIP FRUMOSUL-STRĂLUCIRE
ŞI-ASEMĂNAREA SACRĂ NUMAI CU IUBIRE!

S-AVEŢI ÎN MINTE HAR, LUMINĂ, DĂRUIRE
ŞI GRIJA CERULUI ALBASTRU CA ÎMPLINIRE!

S-AVEŢI ÎN INIMĂ SETE ŞI FLĂMÂNDUL DOR,
SĂ VEGHEAŢI DE-APURURI DÂRZUL TRICOLOR!

  
S-AVEŢI ÎN MÂNĂ CONDEIUL MĂIESTRIT
ŞI-N OPERĂ DOAR GENIU ŞI  VISUL ÎMPLINIT!

S-AVEŢI PE UMĂR DESTINUL VOST’ DE NEAM
LĂSTARI ŞI MUGURI DRAGI ÎN FIECARE RAM!

S-AVEŢI NĂDEJDE, RUGĂ, MARE TĂRIE-N CREZ
SI PE HRISTOS-MÂNTUITORUL ÎN CARE SĂ VIEZ!

S-AVEŢI MĂICUŢA BUNĂ, FAPTĂ, CUVÂNT ŞI GÂND
ŞI LACRIMI DE BUCURIE ÎN SUFLETE PLÂNGÂND!

S-AVEŢI STRĂBUNI DE VEGHE-PÂLPÂIRI DE HOTAR,
S-AVEŢI NUMAI IUBIRE, CÂNTARE ŞI MULT HAR!

S-AVEŢI CREDINŢA DREAPTĂ A FAPTELOR BUNE,
ŞI-O VIAŢĂ DRAGĂ ÎN SOARTĂ ŞI BUNUL RENUME!

S-AVEŢI PE MASĂ, TOATE, MIRESME ABURIND
ŞI-N CASA ATÂT DE DRAGĂ TOŢI FII STRĂLUCIND!


Nicoleta și Gheorghe Constantin NISTOROIU


~*~


,HRISTOS A INVIAT..!
Maria Stan Toma


Sfintele Paști cu sănătate și mult bine!
Editura " Cuget Romanesc"






HRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT, PACE SI LUMINA IN SUFLET!
Cu drag si  pretuire,
Vasilica



Fie ca Lumina Sfanta a Sarbatorilor Pascale sa va aduca pace in suflet, belsug in casa, sanatate si iubire in familie si multe reailzari!
Hristos a inviat!
George Bogdan



Mult Stimate Maestre Ben Todică.
Înmiite mulțumiri !
Christos a Înviat !
Cu deosebit respect,
Melania Rusu Caragioiu



Hristos a inviat!
Familia Anusca-Doglan Elena, Gheorghe si Cristian.
Vaslui

 


Hristos a Inviat !
Să aveti parte de lumină, iubire, încredere,  speranţă ! 
Prietenii vostri de la Obsevatorul
http://www.observatorul.com/events_main.asp



Sarbatorile Pastelui sa va aduca sanatate, bucurie si pace in suflete
Gandurile bune sa ne lumineze cugetele
Hristos a inviat !
   Familia  Dumitru  Jijie




Multumesc, draga Ben.
Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire.
Paşte fericit!
IRINA


 

CHRISTOS A INVIAT!!!!
From John Hanciu



Adevarat a inviat! Doamne ajuta, in ocrotire si binecuvantare!
Fie ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa ne aduca mai aproape in sinceritate, sa ne reverse in suflet lumina bunatatii, liniste mangaietoare, bucurii duhovnicesti!
Cu mult mult drag, din Montreal,
Otilia Tunaru si ingerasii veseli de la scoala Junimea



Multumesc mult, draga Ben!
Sarbatori binecuvantate si pline de miracolul Invierii!
Sufletul senin, bucuria, iubirea si bunatatea sa te insoteasca mereu!
Sa curgi ca Apa Divina care Izvoraste din Sursa Universala, raspandind mesajul Iubirii!
Paste fericit alaturi de cei dragi!
Irina Lucia Mihalca
Ω Γλυκύ μου Έαρ Ειρήνη Παππά Vangelis lyrics






Hristos a înviat !
Fericire și felicitări pentru tot ceea ce faci .
Vasile Menzel




Hristos a inviat!
Draga Ben, m-ai impresionat puternic cu povestirea ta, adevarata, despre tanara japoneza si iubirea ei neimpartasita. Ma gandesc cat de singuri de fapt suntem pe lume si ce miracol este capacitatea de a ne deschide spre oameni si a comunica cu ei, de a te intelege unul cu celalalt, Aceasta  este de fapt cheia tainei pe care ne-a incredintat-o Iisus si pilda lui de un profund umanism. Gestul tau a avut in el ceva hristic si ma inchin in fata ta.
Cu drag, si mandria de a-ti fi prieten,
Vasile Bogdan




Sărbători fericite, încărcate de lumină, bucurie şi dragoste!
HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu prietenie,
Doina Dragut




Un mesaj emotionant, care m-a patruns pana in adancul sufletului facand sa scoata la suprafata prin oglinda magica a ochilor lacrimi de fericire. Va multumesc din suflet Domnule Todica, ca desi departe de tara truditi sa tineti aprinsa flacara neamului romanesc. Va felicit. Daca ar fi toti ca d-stra am ajunge departe. Dumnezeu sa va tina sanatos.
Cristos a Inviat! Paste binecuvantat cu sanatate, bucurie si speranta!
Elena Ionescu Colcigeanni




HRISTOS A INVIAT!
Multumesc din suflet pentru urari!
Lumina sfanta si spiritul invierii sa fie mereu in inima, familia si casa ta!.

In dar, cateva poeme, cu si despre bucuria invierii.

Înviere -
în pădurea uscată
creanga de aur

la Înviere - (locul III la concursul saptamanal)
sprijinite de candele
umbrele noastre

noaptea-Nvierii -
izvor de ape limpezi-n
stânca muntelui

Cu mult drag si prietenie,
Vasilica




Multumesc frumos!
Paste fericit alaturi de cei dragi!
Cu drag,
Lucretia Berzintu






Multumesc mult,
va rog sa primiti aceleasi urari.

Cu drag,
Costica Rostotchi







Adevarat a inviat!
Multumesc pentru urari!
Daniel Mihu





Adevarat a inviat!
Dl BEN, ca intotdeauna ma impresionati cu povestile dv, mai ales ca sunt traite personal! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi,
cu respect al dv dri











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu