vineri, 23 iunie 2017

PETITIE impotriva schimbarii denumirii strazii Radu Gyr cu numele artistului maghiar Szervatiusz Jeno





Dragi prieteni, joi 22 iunie se va vota in sedinta Consiliului Local Cluj-Napoca schimbarea denumirii strazii Radu Gyr cu numele artistului maghiar Szervatiusz Jeno, în urma solicitării Ministerului Afacerilor Interne şi intervenţiei Institutului Național pentru Studiul Holocaustului în România “Elie Wiesel”. Va rog sa semnati petitia prin care se cere Primariei Cluj Napoca sa NU schimbe numele strazii Poetului Inchisorilor: https://petitieonline.net/ petitie/09206149

 Daca aveti timp, contactati-i si pe email sau SMS pe consilierii locali si transmiteti-le opozitia voastra fata de aceasta decizie abuziva si aberanta. Datele lor de contact le puteti gasi aici: https://www.facebook.com/ Trezirealarealitate.ro/photos/ a.588816564462209.1073741825. 356707171006484/ 1597824523561403/

 Haideti sa ne mobilizam, mai avem doar o zi la dispozitie!

 Ce putem face acum:
 1) DISTRIBUŢI PETIŢIA neîncetat, până joi la prânz (şedinţa va începe după ora 14) pe FACEBOOK, MAIL, PE GRUPURI SI PAGINI FB, PE WHATSAPP.
 2) TRIMITETI pe mail sau WhatsApp tuturor PRIETENILOR, RUDELOR, VECINILOR, COLEGILOR ETC..
 3) APELAŢI la cunoscuţi care au SITE-URI, BLOGURI ETC., să o publice. Orice semnatură contează.
4) Cei care activaţi şi în alte organizaţii ori aveţi prieteni în alte ONG-uri, APELAŢI SĂ SE MOBILIZEZE ŞI EI ÎN ORGANIZAŢII PT A SEMNA ŞI DISTRIBUI.

 Haideţi să împlinim cuvintele rostite de părintele Calciu pe patul morţii: “O sa se bată cu noi şi morţi, iar noi să fim alături de voi ca să ne apăraţi. Şi morţi vom izbândi!”

Mai multe despre Radu Gyr, românul care a fost condamnat la moarte pentru o poezie de catre comunisti, iar acum este condamnat la uitare de catre urmasii acelorasi comunisti: http://www. fericiticeiprigoniti.net/radu- gyr




Dragi colegi,

Iata ce miselii se produc in tara noastra !  Acel "Institutului Național pentru Studiul Holocaustului în România “Elie Wiesel” " ar trebui sa se ocupe mai mult de  "Holocaustul rosu", deoarece crimele comunistilor au fost mult mai multe si au tinut mult mai multi ani decat scurta perioada in care au fost persecutati (pe nedrept) anumiti cetateni romani de origine semita, nevinovati de propagarea comunismului in Romania si presupusa lor colaborare cu bolsevicii. Actionati cum va dicteaza constinta. Antisemitii cei mai periculosi sunt cei care creeaza antisemitism - asa cum sunt cei care fac parte din  acest  "Institut...", daca este adevarat (parca nu-mi vine sa cred) ca au propus a se schimba numele strazii "Radu Gyr" cu alt nume. Mai stiti si alte situatii similare ?  De ce oare s-a aflat in ultimul moment de aceasta "subversiune"?

Cu stima,

Alexandru Cetateanu







Doamne, ajuta!

Va invit sa semnam petitia de mai jos. De asemenea, cred ca ar fi bine sa ne rugam ca Dumnezeu sa le dea gandul bun celor care vor vota maine decizia  de schimbare a denumirii strazii Radu Gyr cu numele artistului maghiar Szervatiusz Jeno.

Si de asemenea, dupa timp si bunavointa, sa trimitem mailuri la Primaria din Cluj prin care ii rugam sa manifeste respect fata de martirii neamului nostru. Am intrat pe site si am gasit urmatoarele adrese de mail.

Centrul de Informare pentru Cetateni: registratura@ primariaclujnapoca.ro

Mass-media: massmedia@ primariaclujnapoca.ro, presa@primariaclujnapoca.ro

cabinet@primariaclujnapoca.ro

Doamne ai mila de noi!

Raluca



Dragii mei,

Am primit un mesaj ca in sedinta Consiliului Local Cluj-Napoca de maine, 22 iunie, se va dezbate schimbarea denumirii strazii Radu Gyr cu numele artistului maghiar Szervatiusz Jeno, in urma solicitarii Ministerului Afacerilor Interne si a interventiei Institutului National pentru Studiul Holocaustului in Romania “Elie Wiesel”.

Am verificat pe site-ul primariei Cluj-Napoca si, intr-adevar, la pct. 31 de pe ordinea de zi a sedintei de maine figureaza  un "Proiect de hotarare privind schimbarea denumirii unei strazi din municipiul Cluj-Napoca".

http://www.primariaclujnapoca. ro/comunicate.html?gId=2532

Fundaţia “Ion Gavrilă Ogoranu” a deschis o petitie on line impotriva acestei initiative:

https://petitieonline.net/peti tie/09206149


Iulia








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu