duminică, 8 octombrie 2017

Cine, cum a declansat razboiul mondial? (8)






Cine, cum a declansat razboiul mondial? (8)

Anonimus: In legătură cu Cine, cum …? (7): D-ul prof. Roman nu l-a citit pe Hitler, în Mein Kamp în Hitler spunea clar că trebuie evitat un război cu Rusia. El nu era prost și acest lucru demonstrează că a înțeles ce-i pregătea Stalin și a ales să atace primul. De unde știa că Rusia este cel mai periculos inamic? De la Frederic cel Mare care a suferit cele mai umilitoare înfrângeri de la ruși.

VR: Nu numai in Mein Kampf era Hitler impotriva razboiului. Dupa 1933 a declarat de mai multe ori ca misiunea sa e stabilizarea proaspatul Imperiul III, lupta impotriva judeo-bolsevicilor o va duce urmasul sau. Ideea ca el ar fi vrut sa cucereasca toata lumea e numai un produs de succes al dezinformarii al organizatiei Focus.

Anonimus: Cum putea să accepte Churchill și Marea Britanie o pace separată cu Germania când în armata britanică erau armate ale foștilor aliați polonezi și francezi. Ce le spunea acestora? Că sunt Albionul perfid și interesul poartă fesul? De credibilitatea lor ca Imperiu și ca democrație depindea respingerea propunerilor de pace ale nemților care oricum nu erau serioase.

VR: Hitler garanta Imperiul Britanic in schimbul garantiei Imperiului III. De aceea a permis retragerea peste Canalul Manecii a armatei engleze infrante si au dus tratative anglofilii Ribbentrop, Hess cu Partidul Pacii die Anglia. A invins insa Partidul Razboinicilor / Focus si Germania invinsa e dezmembrata pana in 1991.

Anonimus: Germania a văzut România doar ca pe o piață de materii prime și cereale, documentele Reichului prezentate de George Damian și postate aici sunt elocvente. O Românie sub Germania era mai păcătoasă decât sub sovietici. Aceștia aveau o limită pe care nemții cu arianismul lor nu o aveau.

VR: Dictatura de dezvoltarea sustinuta de Stalin pana in la Ceausescu justifica opinia rusofila de mai sus. Probabil ca evolutia in Imperiul economic informal german, Romania ortodoxa la Limes ar fi avut soarta din UE/NATO de azi, adica, pana la refacerea unitatii de credinta cu Roma, drenarea fortei de munca si a materiilor prime spre metropolele occidentale.

Anonimus: Politica Republicii romane a fost ca NICIODATA să nu încheie pace înfrântă. Britanicii începând cu Pitt au încercat să aplice și ei acest dicton. Ce nu înțelege prof. Roman și mulți care comentează este că ei condamnă arma și nu criminalul. Am mai spus-o, o mai repet, mozaicii datorită segregationismului religios și vanitatea sunt un instrument docil, maleabil în mâna "celor fără nume". Am scris câteva rânduri despre cei fără de nume, evreii sunt pentru ei exact ce erau câinii pentru porci în Ferma animalelor.

Anonimus: Mozaicii, everii sunt internationalisti si intelectuali prin execenta, pe cand anglo-saxonii sunt protestanti provinciali si antiintelectuali fara orizont, de aceea formularea anglo-mozaicii scoate in evidenta aceasta simbioza dominata in vremea noastra. Hitler a fost adus la putere de Stalin, a fost finanțat de Stalin, armata germană s-a pregătit în URSS totul ca la momentul respectiv să fie pretextul declanșării Revoluției Mondiale. Stalin a fost singurul lider comunist care l-a înțeles pe Lenin și de ce este necesară Revoluția Mondială. Stalin a înțeles exact politica mondială pentru următorii 200 de ani. Ceaușescu care l-a citit cu creionul pe Stalin l-a înțeles cel mai bine. Restul sunt orbi și surzi, deși au ochi de văzut și urechi de auzit. Cât despre mozaici și utilizarea lor ca instrument perfid stă mărturie Biblia.

VR: Hitler era pentru Stalin, ceea ce ruşii numesc «polezni durak», un «idiot util». Planul sovieticilor de a arunca in aer Europa cu ajutorul anglo-mozaicilor a reusit, dupa care au faurit cel mai mare Imperiu din istorie, pana in 1991.

Anonimus: Aș încheia cu o pildă lăsată de Alexandru Macedon. Când generalul Paramenion i-a spus "Dacă aș fi Alexandru aș accepta propunerea lui Darius", Alexandru a răspuns sec "Și eu, dacă aș fi Paramenion aș fi acceptat".

În rest, toate-s vechi și nouă toate, tu te-ntreaba și scoate, ce e rău și ce e bine.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

http://www.viorel-roman.ro/articol_big.php?id=711

http://armoniiculturale.ro/2017/09/09/viorel-roman-cine-cum-a-declansat-razboiul-mondial-5/

http://ioncoja.ro/noi-ipoteze-ale-dlui-prof-viorel-roman/

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/08/cine-cum-declansat-razboiul-mondial.html

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/09/cine-cum-declansat-razboiul-mondial-4.html

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/09/cine-cum-declansat-razboiul-mondial-3.html

http://www.revistasingur.ro/altele/17395-viorel-roman-cine-cum-a-declansat-razboiul-mondial.html?q=altele/17395-viorel-roman-cine-cum-a-declansat-razboiul-mondial.html

http://www.marianagurza.ro/blog/2017/08/28/cine-cum-a-declansat-razboiul-mondial/?preview=true&preview_id=31655&preview_nonce=56b6b75f9d

https://gradinaculecturi.wordpress.com/category/viorel-roman/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu