miercuri, 20 decembrie 2017

Superioritatea occidentalilor... (67) (68) (69) (70)







Dosarului Revoluţiei




Dosarului Revoluţiei / opinii

Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (70)

Dosarul Revoluţiei, privind 709 morţi, 2.198 de răniţi, dintre care 1.855 împuşcaţi, şi 924 de reţinuţia, a fost închis de mai multe ori de către procurori, dar a trebuit să fie redeschis în urma mai multor condamnări primite de statul român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului / CEDO, Strasbourg, Franţa.

Il faut que tout change pour que rien ne change

PR: Și ne mai mirăm de ce se întâmplă în România? Ortodoxia și dictatura (sau autocrația) sunt parte ale aceluiași viziuni, obiectiv: ambele subzistă bazându-se pe ignoranță și, implicit, manipulare! / „Probatoriul administrat de Procuratura a reliefat mecanismele dezinformărilor constante, având consecinţe deosebit de grave, lansate prin intermediul TVR, Radiodifuziunii şi mijloacelor militare de comunicaţii, astfel fiind instaurată la nivel naţional binecunoscuta psihoză teroristă.”

EM: Daca "in dec. 1989 nu a existat un vid de putere" inseamna ca ne aflam tot in "Epoca de  aur" dar pe o alta scena, cu o alta echipa de teatru jucind ca la "Caminul  Cultural". Trist este ca aceste descoperiri vin atit de tirziu! Ce mai asteapta Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ)?

LB: La aeroportul Otopeni, ca într-un joc pe calculator, am văzut cum 32 de soldaţi au fost împuşcaţi doar aşa, ca figuraţie specială, să avem şi noi atmosferă de Revoluţie (de Craciun 1989), pe care oricum n-am dat doi bani după aia şi nu dăm nici azi.

Președintele Klaus Iohannis: „Investigaţiile din Dosarul Revoluţiei trebuie finalizate, iar crimele şi abuzurile din decembrie 1989 pedepsite pentru ca victimelor să li se facă, în sfârşit, dreptate. În 1989, românii au cerut în stradă „Jos comunismul!”. Astăzi se aude din nou acest strigăt. Este semnalul hotărât dat acelor politicieni care dovedesc în aceste zile că nu vor să se desprindă de metehnele trecutului. Apărarea idealurilor Revoluţiei Române înseamnă apărarea instituţiilor statului de drept, apărarea valorilor libertăţii şi democraţiei, precum şi respectul pentru cetăţean“

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/article-1989-un-razboi-civil-regizat-119457346.html

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/09/iulian-vlad-confesiuni-pentru-istorie.html





Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (69)

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), într-un comunicat arată diversiunea teroristă din dec. 1989 … solicitarea de ajutor militar strain (sovietic) si consecintele grave ale unei astfel de solicitari pentru structurile militare interne si populatia civila. Aceasta realitate este necesar a fi coroborata cu situatia militara alarmanta care a existat de-a lungul intregii frontiere de stat a Romaniei in luna decembrie 1989. Comunicatul Parchetului General: „În completarea comunicatului de presă din 8 feb. 2017
08-02-2017-16-02-0

Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să facă următoarele precizări privind “Dosarul Revoluției”:
https://psnews.ro/piccj-lovitura-istorica-in-dosarul-revolutiei-diversiunea-terorista-acuzata-oficial-199766/

În cadrul „Dosarului Revoluţiei“, „au fost clarificate componenţa comandamentului politico-militar care a preluat, în timp foarte scurt, după fuga preşedintelui în exerciţiu, puterea totală în România. Referitor la acest aspect a existat o eficientă colaborare cu principalele facultăţi de drept din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi), concluzionându-se, fără echivoc, faptul că în decembrie 1989 nu a existat vid de putere. În această etapă a anchetei, este posibilă o mai bună stabilire a conduitei membrilor noii puteri politico-militare şi acţiunile de legitimare a acesteia pe plan intern şi international”, a declarat procurorul Marian Lazăr, de la Parchetul Militar, scrie agenția Mediafax, preluată de Monitorul de Cluj.

“A fost realizată o succesiune clară a evenimentelor politico-militare existente în după-amiaza şi seara zilei de 21 decembrie 1989. A fost conturată succesiunea evenimentelor deosebit de importante din noaptea de 21/22 decembrie 1989”, mai transmite Parchetul General. Anchetatorii s-au edificat şi cu privire la declanşarea şi executarea diversiunii militare, începând cu seara zilei de 22 decembrie 1989. „Este cert faptul că diversiunea a existat, s-a manifestat complex pe mai multe planuri, fiind cauza principală a numeroaselor decese, vătămări corporale şi distrugeri survenite.“

Procurorii au mai clarificat, în cadrul dosarului, şi succesiunea evenimentelor petrecute la UM 01417 Târgovişte, locaţia unde s-a aflat cuplul Ceauşescu începând cu după-amiaza zilei de 22 decembrie 1989. „Probele au evidenţiat existenţa unei constante diversiuni exercitate asupra cadrelor de comandă ale acestei unităţi militare, precum şi existenţa unor ordine venite de la vârful ierarhiei militare privind eliminarea fizică a cuplului Ceauşescu.

Totodată, urmare a probatoriului administrat există o mai bună înţelegere a diversiunii radio-electronice. Au fost realizate progrese notabile pentru înţelegerea fenomenului diversionist (unic în istoria României prin complexitate şi anvergură) atât sub aspectul mecanismelor concrete de acţiune, cât şi din perspectiva persoanelor ce au dirijat acest fenomen. Este de aşteptat ca viitoarele cercetări să aducă lămuriri privind autorii diversiunii şi eventualele complicităţi în realizarea acesteia”, a mai spus procurorul Marian Lazăr. Astfel, până la execuţia celor doi, care a avut loc pe 25 decembrie 1989, au fost identificate trei tentative de lichidare fizică a acestora, potrivit Parchetului. Procurorii au precizat faptul că, după 1989, probe importante au fost distruse sau alterate.

„Mergând mai departe pe logica procurorilor reiese că neînregistrându-se un vid de putere, sistemul de legi a rămas în vigoare și că, de fapt, așa-zisa Revoluție a reprezentat un cumul de infracțiuni care a culminat cu înlăturarea de la putere a conducătorului legitim și instalarea în locul său a conspiratorilor. …
http://www.corectnews.com/politics/nu-fost-odat-o-revolu-ie …

 Oricât m-aș strădui, nu pot să nu văd în această interpretare o nouă intervenție a structurilor de putere rămase fidele „statului paralel”, cu rolul de a arunca în aer legitimitatea revoluționară, practic întregul eșafodaj care care a contribuit la evoluția spre stadiul actual al societății românești. Este o lovitură sub centură la adresa politicului în general, de care nu se poate să nu se țină seamă, oricât ar fi acesta de imperfect. Dar cel mai puternic impact îl poate avea asupra conștiinței marii majorități a unei populații care a dorit o astfel de schimbare și a trăit cu convingerea că a fost posibilă doar datorită participării sale. Prin această manipulare deloc discretă se deschide dopul clondirului din care se revarsă demonii revizionismului de toate categoriile. Recentele noi percepții asupra monarhiei sunt doar primele dintre acestea.“

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/09/iulian-vlad-confesiuni-pentru-istorie.html

https://www.okazii.ro/2-carti-revolutia-din-1989-de-viorel-roman-si-titus-suciu-timisoara-bucuresti-a191253603

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/09/statul-roman-stat-mafiot.html






Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (68)

Viorel Roman, Bangkok: Monarhia dictatoriala este inlocuita brutal de cei vrednici cu Oligarhia, care cand se inbogateste fara masura e inlocuita revolutionar, de cei care nu au de pierdut decat lanturile, cu Ochlocratia, puterea haotica a scalvilor si demagogilor, din randul carora rasare noul Rege.

Cugetarea filozofului Aristotel e prilej de meditatie dupa Monarhia dictatoriala sub Carol II si Ceausescu, Oligarhia, Ochlocratie de la Craciun 1989 pana azi. Regele Mihai a murit, traiasca Monarhia, pentru ca in democratia originala ortodoxa moldo-valaha PMR, PCR, FSN, PDL, PSD, nu crede in vest si est, absolut nimeni.

Democratia in acceptia europenana nu-i alegerea unui Despot bun in locul celui vechi si hapsan, ca la Bucuresti, in orient, ci garantarea Libertatii, Dreptatii, inca din vremea Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana, azi codificate in acquis-ul comunitar al Uniunii Europene, fundamentul Statului Paralel si Ilegitim, dupa PSD.

Confuzia politica generalizata la care asistam cu totii anunta parca schimbarea unor paradigme majore, inca putin vizibile, dar pretutindeni in lume. Tot asa cum in ajun de tzunami, eruptii vulcanice, cutremure etc. pasarile incep sa zboare ciudat, dezarticulat, cam cum se comporta azi politicieni pretutindeni. Dezarticulat.

Dupa primul razboi mondial, cand incepea o noua era istorica - vezi enciclica papei Pius XI, Mit brennender Sorge; Lion Feuchtwanger, Falsul Nero; Stefan Zweig, Die Welt von Gestern; filmul The Grand Budapest Hotel - filozoful Antonio Gramsci o prefigureaza astfel: „ Lumea veche e pe moarte, cea nou inca nu s-a nascut. E vremea Monstrului.“

Suntem din nou in aceiasi situatie?

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf
https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf
https://www.academia.edu/23211833/BISERICA_-_STATUL_Romania_2016




Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (67)

Vlad Epurescu, Adevarul din Bucureasti: „Până la urmă, România poate semăna cu o oligarhie dimineaţa, cu o democraţie după-amiaza, cu o monarhie la ora cinei şi cu un stat totalitar până la culcare. De fapt, pentru aceşti politicieni, nici nu contează ce este România, atâta timp cât această hologramă nu este decât paravanul hoţilor în spatele căruia îşi fac mendrele. Adică statul paralel cu civilizaţia şi rigurozitatea europeană. Ferentariul Europei.“

http://www.gandaculdecolorado.com/tiganizarea-romanilor/









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu