miercuri, 14 martie 2018

MDP - Cel mai sudat cuplu de nelegiuiţi!





Cel mai sudat cuplu de nelegiuiţi!
Maria Diana Popescu

Dacă la începutul veacului trecut „Femeia în roşu" a pricinuit căderea unui important personaj al lumii interlope americane, astăzi, în România, o cucuvea mov a pus stăpînire pe încrengăturile şi hăţişurile mafiote ale Puterii şi nimeni nu prea reuşeşte să-i vină de hac. Se va alege ceva de petiţia iniţiată de „Lumea Justiţiei" împotriva lui Klaus Werner Iohannis şi Laurei Codruţa Koveşi?Cît timp va mai fi D.N.A. centrul religie capitaliste autohtone? Va mai da din aripi Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării? Îi va învăţa cineva minte pe cei doi pacienţi veseli că folosirea abuzivă în cadrul declaraţiilor de presă oficiale a sintagmelor: „Festivalul infractorilor disperaţi" şi „nişte penali", la adresa unor politicieni şi a unor oameni de afaceri, cercetaţi în diverse dosare, înseamnă o încălcare a legii? Şi de rîs şi de plîns am ajuns cu toţii în colţii maidanezilor de la D.N.A., de la Cotroceni şi din Primăverii! Ăştia au propriul lor cod canin de procedură penală, au propriul DEX (vezi „decapajul" lui Koveşi şi definiţia „paraditului" portocală) şi şi-au permis să transforme D.N.A. şi instituţiile statului în autoserviri şi servisuri proprii. Poliţia politică n-a murit deocamdată, dar se pare că simptomele acestei boli incurabile sapă cu lopeţile din dotare propria groapă, cererea de revocare a mamei cătuşelor fiind de fapt metastaza diagnosticată de specialişti.

Auziţi exprimare de judecător: „L-am paradit pe Stoalfă pentru ca m-a înjurat de mama acum 10 ani. Codruţa e şi ea genul de oaie care behăie ca s-o lase lupul în pace", pentru că-i place să jupoaie la fel de mult! Mintea lui Iohannis gîndeşte în cercul obişnuinţelor care fac legăturile cauză-efect în limitele pe care e pregătit să le accepte. Dacă Iohannis cade pe pîrtia de la Şureanu, lingăii care îl ridică sînt obişnuiţi să creadă că cel pe care îl ridică este Iohannis, dar adevărul poate fi altul. Scheme obişnuite în gîndire ale oamenilor obişnuiţi să vadă ceea ce nu văd şi să audă ceea ce nu aud! Aceste slăbiciuni au fost mereu portiţe de scăpare pentru oameni gen Iohannis şi Koveşi. Datorită lor mişună nepedepsiţi corupţii! Sarcina principală şi reală a D.N.A., pentru care are sprijinul Occidentului, este împiedicarea capitalului românesc în a se impune pe piaţa noastră şi, totodată, intimidarea partidelor sau politicienilor potenţial doritori să împiedice furtul practicat de companiile occidentale, multinaţionale şi bănci, prin neplata impozitelor şi redevenţelor. Profituri fără fiscalizare, fără impozite - miliarde de euro pe an externalizează din România companiile marilor puteri din Uniunea Europeană! În S.U.A., infracţiunea de evaziune fiscală echivalează cu crima şi este sancţionată sever, dar în Iohannislandul nostru Al Capone ar fi apreciat ca investitor, iar „Femeia în Roşu"...

România este văduvită de profitul activităţilor economice, obţinut în ţara noastră de aceste companii, acesta fiind peste graniţă prin jaful numit ştiinţific „optimizare fiscală". La fel şi cu trîmbiţata „reconstrucţie economică şi stabilizare din Balcani", prin infuzie de capital străin, care s-a dovedit a fi o nega-escrocherie mîrşavă, care a adus profituri de miliarde de dolari organismelor internaţionale. Iar pentru aceste merite deosebite, Koveşi şi Iohannis sînt decoraţi şi susţinuţi public de marile puteri. Şi tot aşa, hora cu strigături din justiţia română continuă. Tudorel Toader a cerut revocarea din funcţie a mamei eroine a cătuşelor, Laura Codruţa Koveşi. Iar Iohannis îi ţine spatele. În orice stat democratic, în orice stat de drept, şefa poliţiei politice a statului paralel ar fi fost demisă imediat şi judecată pentru ilegalităţile comise, pentru nenumăratele abuzuri, pentru dosarele fabricate la comandă şi susţinute de probe false.

Verdictul slugilor din C.S.M., chiar ele cu dosare la D.N.A., aşadar şantajabile, vor vota unanim pentru şefa poliţiei politice. Herr Iohannis, şi el cu dosare pentru fals şi uz de fals sub fundul generos al mamei cătuşelor, nu mişcă nici el în front. Dacă ea iese din decor, lui cine îi mai ţine spatele? S.R.I.-ul şi D.N.A.-ul sînt sub influenţă halucinogenă indusă, iar Iohannis va rămîne la viitoarele alegeri cu colhozul ăla bicisnic P.N.L.- U.S.R., care nu vor obţine nici 15%. Vai de ei cînd li se va îndoi coloana şi vor cădea care pe care! Secţia de procurori din C.S.M. a dat aviz negativ, dar o lungeşte cu motivarea.

După ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că e departe de a accepta această cerere a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader a decis să ajungă pînă la Curtea Constituţională a României (C.C.R.) dacă Iohannis nu va accepta cererea de revocare. „Sunt pregătit. Aveaţi dubii dacă ştiu să fac o sesizare la CCR? Aşteptăm motivarea secţiei de procurori. Să aşteptăm hotărârea preşedintelui, apoi decidem", a declarat Tudorel Toader. Pe de altă parte Maria Mia susţine că: „Milioane de români stau ca proştii la televizor şi se uită cum un nazist şi o schizofrenică , susţinuţi de ambasadorii care au călcat în picioare statul de «drepţi» îşi fac nevoile public în capul tuturor romanilor! Suntem un popor de proşti de aceea acest penal cu casele îşi bate joc de noi toţi - oameni simpli - dar şi de analişti, intelectuali, jurnalişti, guvern, parlament, de toată România! Asta pentru că România se află în U.E. şi N.A.T.O., şi tocmai de aceea Marea Britanie a ieşit din U.E.!"

Că Koveşi va fi demisă sau va pleca la final de mandat e foarte bine! Dar pînă atunci îşi permite să joace tare! Şi ea şi raţele mecanice ale S.R.I şi sistemul condus de Iohannis, care a stat o vreme pe post de cîrtiţă, la ordinul boierilor mondiali. Dreptatea, însă, cere, presupune şi tragerea lor la răspundere pentru încălcarea legii şi pentu abuzuri!! Altfel, D.N.A., Preşedinţia României şi Justiţia vor fi văzute de către românii de bună credinţă drept instituţii complet decredibilizate, total compromise moral şi deontologic. Este ştiut că sistemul se va lepăda de ei într-o secundă, dacă nu le mai sînt folositori. Deocamdată, le sînt. Aşa cum s-au descotorosit de Alinuţa, de Oprea, de Zgonea... Oricum, într-un an de Cotroceni cît i-a mai rămas din mandat, se va supune şantajului de casă, că nu are ce face. După aceea se va auto-încorona ca şef al haştag-reziştilor şi va acţiona tot împotriva statului de drept.

http://www.art-emis.ro/editoriale/4716.html










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu