sâmbătă, 10 martie 2018

P R O F E Ț I I







P R O F E Ț I I

Todică - Părintele Arsenie – Bertrand Russel – Kim Leine – Assad – miniștri
Todica - Banat Uraniu 25 1
https://www.youtube.com/watch?v=xSLvfh5Gu3k
Todica - Banat Uraniu 25 2
https://www.youtube.com/watch?v=kTPrqLXH864
Todica - Banat Uraniu 25 3
https://www.youtube.com/watch?v=lsKAOKLTDL4
Todica - Banat Uraniu 25 4
https://www.youtube.com/watch?v=qDT_RQXYrgs


*

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea”




de Admin

Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ – i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)


Odată, la Drăgănescu, am stat de vorbă cu Părintele Arsenie în biserică şi când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit în faţa mea şi mi-a zis: „Măi, hai să-ţi spun ţie ceva, că ştiu că tu nu mă spui la nimeni”. Şi continuă: „Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă – numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi”. L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri şi eu. Atunci, Sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar că „ăsta” va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care ăsta?”. „Ăsta, mă, care ziceţi voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”. Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?”. Dânsul mi-­a zis: „Da, mă, ăsta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui”. (Biliboacă Matei, Săvăstreni)
Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceauşescu, pentru trecerea frauduloasă a graniţei. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine că n-a fost puşcat“. Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.
Înainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.
Părintele Arsenie a fost şi rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)
Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)


*

Profețiile unui sfânt de acum peste 300 de ani coincid cu tot ce se întâmplă in prezent

Profeția Pr. Elpidie despre ultimele trei împărății ale lumii: Aceste trei regate vor fi: Împărăția Ursului(Rusia), Împărăția Dragonului(China), Împărăția Șarpelui(antihristul, falsul Mesia)
Sf. Efrem Sirul despre sfârșitul lumii: „Vor vedea amestecarea popoarelor care vor veni de la marginile pământului”
Mă înfior de cele văzute. Mânia lui Dumnezeu ne va lovi în curând, pe neaşteptate. Scriu şi-mi tremura mâinile
Profeția unui sfânt din Muntele Athos: „Multmilostivul Dumnezeu, văzând distrugerea rasei umane, va scurta timpul, pentru a-i salva pe cei puţini credincioşi rămaşi şi pe care antihrist nu a reuşit să-i înşele”
Profeția sfântului Apostol Petru: „La sfârşitul lumii cerurile vor arde, pământul va fi limpezit prin foc şi va fi mai alb decât oasele celor care au murit”
„În România are loc cea mai mare lucrare harică din lume” – Profețiile Maicii Veronica de la Mănăstirea Vladimirești
ÎNFRICOȘĂTOR: „Oamenii se vor sălbătici, ajungând ca fiarele, din pricina ispitelor şi înşelăciunilor Antihristului”
„Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde”
Profeția care iți dă fiori: „Un mare oraş din România va fi şters de pe faţa pământului din cauza păcatelor sale”
Pecetluire cu numărul 666 se va face în bisericile antihristului de către preoţii săi, în cadrul unei ceremonii religioase oficiale
„Rasa galbenă și musulmanii se vor alia”. Profeţia teribilă a Părintelui Justin Pârvu
CUTREMURĂTOR: „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”
Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat..
”Va începe mânia lui Dumnezeu. Am atins limita” – Profeţie a Cuviosului Iosif Vatopedinul despre războiul ce va să vină
Părintele care și-a prevăzut SFÂRȘITUL ne-a avertizat: “Cerul se va închide și nu veți mai avea de unde lua CREDINȚĂ”
Sfârşitul va veni “atunci când femeile vor deveni bărbaţi şi bărbaţii femei“
ÎNFIORĂTOR! Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât (profeții despre antihrist)
Profețiile arhim. Gavriil despre antihrist: ”Omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni”
De acum încolo, nu-ţi poţi imagina ce vei vedea şi ce vei auzi. Nu s-au mai întâmplat niciodată în lume
Profeția ÎNFRICOȘĂTOARE a părintelui Dionisie, despre România: „Un război mare ne va paște”
”Cei drepți vor fi considerați nebuni” – Profeția pustnicilor nemțeni despre vremurile din urmă


BERTRAND  RUSSEL

„Reducerea numărului populaţiei este un bine necesar pentru dezvoltarea lumii”. „Până acum razboiul n-a avut un efect prea mare asupra creşterii populaţiei, care a continuat pe parcursul a două războaie mondiale.
Poate că războiul bacteriologic ar fi mai eficient. Dacă la fiecare generaţie s-ar răspîndi în lume o ciumă neagră, supravieţuitorii ar putea să procreeze liber fără ca, totuşi, să populeze prea mult planeta.
Poate că această stare de lucruri este neplăcută, dar ce dacă? Persoanele cu adevărat nobile sunt indiferente la fericire, în special a celorlalţi”.
“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până cînd vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.”
“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe, pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.“
“Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie.
Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern
mondial.”


KIM LEINE

Profeții din Fiordul Veșniciei

Tinarul preot danez Morten Falck paraseste Copenhaga in anul 1787 si pleaca in vestul Groenlandei, incercind sa-si dedice viata crestinarii localnicilor nebotezati.
In Sukkertoppen, o asezare batuta de vinturile aspre ale iernii groenlandeze, mocneste rascoala: locuitorii din satele invecinate s-au aliat, incercind sa se opuna regimului de colonizare danez si sa traiasca dupa propriile obiceiuri. Pe masura ce intelege viata localnicilor si incearca sa-i ajute – printre ei se numara si sotia chinuita de singuratate a unui negustor, cu care tinarul preot pacatuieste –, Morten se confrunta cu propria sa latura intunecata: cade in patima betiei, profita de femeile localnice, fura din proviziile bisericii. Treptat, trecind peste degradarea ce i-a cuprins trupul si sufletul, incercind sa-si inteleaga adevarata menire, isi da seama ca trebuie sa aleaga: sa slujeasca fidel Coroana daneza sau sa se lase purtat de dorinta arzatoare a bastinasilor pentru independenta?
„Profetii din Fiordul Vesniciei e o saga in care istoria se impleteste cu metafizica si o poveste despre singuratatea de neindurat a fiintei, in infrigurata cautare a umanitatii sale.” (Les Echos)
„Talentul lui Kim Leine are darul sa impresioneze. Cind cititorul isi depaseste uimirea, cind se apropie mai mult de poveste, de scenele de fundal, cind fiecare fragment al cartii isi dezvaluie detaliile ascunse, atunci el descopera alcatuirea poetica, nascuta din ecou, din polifonie, dintr-o intelegere jucausa a temporalitatii, a geografiei. Asa reuseste Leine sa-si construiasca romanul de la prima pina la ultima pagina, fara sa cedeze tentatiei de a-l incarca cu povesti, personaje sau cine stie ce teorie. Rezultatul este o adevarata simfonie: politica, istorie, sexualitate, totul intra intr-un melanj fara cusur.” (Steve Himmer)
Traducere din limba daneză de Carmen Vioreanu



RAY KURZWEIL

2019 - 2099

2019 – Firele și cablurile pentru dispozitivele personale și periferice vor fi de domeniul trecutului.


2020 – Calculatoarele personale vor atinge puterea de calcul comparabilă cu cea a creierului uman.



2021 – Accesul la internet wireless va acoperi 85% din suprafața Pământului.



2022 – În SUA și Europa vor fi adoptate legi care reglementează relația dintre oameni și roboți. Activitățile roboților, drepturile, obligațiile și alte restricții vor fi formalizate.



2024 – Elementele inteligenței informatice vor deveni obligatorii în mașini. Oamenilor li se va interzice să conducă o mașină, care nu este echipată cu asistenți de calculator.

2025 – Apariția unei piețe în masă a implanturilor gadget.


2026 – Datorită progresului științific, pentru o unitate de timp vom trăi mai mult.



2027 – Un robot personal capabil de acțiuni complexe complet autonome va deveni același lucru familial ca un frigider sau o mașină de cafea.


2028 – Energia solară va deveni atât de ieftină și de larg răspândită încât va satisface întreaga cerere de energie a omenirii.



2029 – Calculatorul va putea să treacă testul Turing, dovedind prezența inteligenței sale în sensul uman al cuvântului. Acest lucru se va realiza prin simularea pe calculator a creierului uman.



2030 – Înflorirea nanotehnologiei în industrie, va conduce la o reducere semnificativă a costurilor de producție a tuturor produselor.



2031 – Imprimantele 3D pentru tipărirea organelor umane vor fi folosite în spitale.



2032 – Nanoroboturile vor fi folosite în scopuri medicale. Ei vor putea livra substanțe nutritive celulelor umane și vor elimina deșeurile. De asemenea, vor efectua o scanare detaliată a creierului uman, ceea ce va ajuta la înțelegerea detaliilor bolii.


2033 – Autoturismele care vor conduce fără șofer vor fi peste tot.



2034 – Primul om care va avea inteligență artificială.


2035 – Tehnologia spațială va fi dezvoltată suficient pentru a asigura o protecție permanentă a Pământului privind amenințarea coliziunii cu asteroizii.




2036 – Omenirea, pentru prima dată, va fi capabilă să programeze celule pentru tratarea bolilor, precum și utilizarea imprimantelor 3D care dezvolta noi țesuturi și organe umane.



2037 – O descoperire uriașă în înțelegerea misterului creierului uman. Sute de subregiuni diferite cu funcții specializate vor fi identificate. Unii dintre algoritmii care codifică dezvoltarea acestor regiuni vor fi decodificați și incluși în rețele neuronale de computere.



2038 – Apariția oamenilor roboți, produse ale tehnologiilor transumaniste. Acestea vor fi dotate cu inteligență suplimentară și o varietate de opțiuni.



2039 – Nanomașinile vor fi implantate direct în creier și vor efectua semnale arbitrare de intrare și ieșire din celulele creierului. Aceasta va duce la o realitate virtuală a “imersiunii totale”, care nu necesită niciun echipament suplimentar.



2040 – Motoarele de căutare vor fi baza gadgeturilor, care vor fi implantate în corpul uman. Căutarea va fi efectuată nu numai prin limbaj, ci prin gândire, iar rezultatele de căutare vor fi afișate pe ecranul lentilelor sau ochelarilor.



2041 – Lățimea maximă de bandă a Internetului va fi de 500 de milioane de ori mai mare decât astăzi.



2042 – Prima realizare potențială a nemuririi – mulțumită armatei nanorobot, va completa sistemul imunitar și va “vindeca” bolile.


2043 – Corpul uman ar putea lua orice formă datorită unui număr mare de nanoroboturi. Organele interne vor fi înlocuite cu dispozitive cibernetice de o calitate mult mai înaltă.



2044 – Inteligența non-biologică va deveni de miliarde de ori mai rezonabilă decât cea biologică.



2045 – Debutul singularității tehnologice. Pământul se va transforma într-un singur calculator gigantic.



2099 – Procesul de singularitate tehnologică se va extinde pe întregul Univers




ASSAD ȘI PRIMARUL


O mie de soldați NATO au descins vara trecută în baza militară UM 01853 Capu Midia, situată pe malul Mării Negre, la 30 de kilometri de Constanța. Veniți din 16 țări ale Alianței Nord-Atlantice, militarii au tras cu rachete Hawk și Avenger și au testat sisteme de apărare anti-aeriană într-un exercițiu de apărare contra unor escadrile de avioane și drone inamice. Astfel de jocuri de război cu muniție reală au loc periodic pe suprafața UM 01835, iar Armata Română și partenerii au declarat exercițiul Tobruq Legacy 2017 un succes.
Un sistem MIM-23 Hawk declanșează o rachetă deasupra Mării Negre în zona de antrenament  a unității militare Capu Midia, 19 iulie 2017. FOTO: Armata S.U.A., Nicholas Vidro, Detașamentul 7 al Mobile Public Affairs
RISE Project și InfoSud-Est au descoperit însă că suprafața de pământ pe care au apărat-o în scenariul de război soldații români și partenerii din NATO aparține, în realitate, reprezentanților unei puteri ostile Alianței Nord-Atlantice.
Aproximativ 130 de hectare de teren din unitatea militară Capu Midia se află în proprietatea unui grup de afaceriști sirieni care sprijină financiar regimul dictatorului de la Damasc, Bashar al-Assad.
Seria de tranzacții prin care sirienii au ajuns stăpâni în baza militară are în spate o amplă afacere de corupție, un procuror care a stopat anchetarea unei tentative de asasinat, un litigiu în curs cu Ministerul Apărării Naționale și pe unul dintre cei mai importanți finanțatori ai regimului Assad.
Bonus: un libanez, acum fugar, condamnat la închisoare pentru fraudă în România, a cumpărat și el teren în baza militară.
Mecanismul prin care terenurile din baza militară au ajuns în posesia sirienilor a fost pus la punct de politicieni și afaceriști locali în mai multe etape. În prima fază, politicienii au fragmentat, pe hârtie, terenul armatei.
L-au retrocedat apoi bucată cu bucată, în timp ce afaceriști locali avizați s-au încălzit pe margine, gata să sară pe oportunitatea de afaceri. În faza a treia, aceștia au cumpărat, la prețuri foarte mici, loturile de pământ de la proaspeții împroprietăriți pe care tot ei îi ajutaseră să intre în posesie. În ultimul act, fragmentele de teren au fost din nou reunite, ca într-un joc de puzzle, fiind vândute în numeroase tranzacții de milioane de euro către același cumpărător.
Punctul de pornire al schemei de îmbogățire este în decembrie 2004, când oficialii primăriei din comuna Corbu, de care aparține baza militară, au realizat că peste 8700 de hectare de teren parțial mlăștinos nu erau revendicate de nimeni, așa că au decis printr-o hotărâre de consiliu local să le treacă în proprietatea comunei. Aproximativ 422 de ha din această suprafață se suprapun peste zona restricționată a unității militare.  ățire este în decembrie 2004, când oficialii primăriei din comuna Corbu, de care aparține baza militară, au realizat că peste 8700 de hectare de teren parțial mlăștinos nu erau revendicate de nimeni, așa că au decis printr-o hotărâre de consiliu local să le treacă în proprietatea comunei. Aproximativ 422 de ha din această suprafață se suprapun peste zona restricționată a unității militare. 




MINIȘTRI

Vor fi adusi 9 experti japonezi pentru posturile de ministri.

Deoarece criza pare ca nu se mai termina (in Romania) si la
anul va fi tot greu, vor fi adusi 9 experti japonezi pentru posturile de
ministri.

Iata numele  noilor guvernanti:
1.
Nimika Nuimoka
2.
Yaspaga Shidute
3.
Vreypostu Daybanu
4.
Undeypliku Katesparg
5.
Winoakuma Kuosuma
6.
Furatzara Kutotu
7.
Bagabany Labayatu
8.
Totkumita Madeskurk
9.
Nufurytu Furyo



https://georgeanca.blogspot.com.au/2018/03/profetii.html















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu