duminică, 4 martie 2018

Razvan MIULESCU - Cea mai bună rețetă pentru imunitate






Fiecare alege ce i se potriveste

Cea mai bună rețetă pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

Razvan Miulescu


Toată viața, părintele Elefterie, ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța, s-a împărțit între marea dragoste pentru Mântuitorul și darul vindecării, făcând adevărate minuni atât pentru credincioși cât și pentru monahi.

Părintele a lăsat moștenire multe rețete de vindecare cu efect maxim, printre care și un leac exceptional pentru imunitate.

Efectele se văd din primele două săptămâni de administrare

Pentru a prepara leacul părintelui Elefterie, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 4 g lăptişor de matcă, 1 kg miere naturală de salcâm, 300 g polen măcinat, 150 g tinctură de propolis, 200 ml ser fiziologic.

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Din acest preparat se administrează o lingură dimineaţa şi o lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Previne riscul apariției bolilor hepatice, renale și cardiovasculare

Întrucât are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm, preparatul este util pentru diminuarea apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul natural îi redă bolnavului energia de care are nevoie, diminuând totodată senzația de oboseală.

(Sursa: https://secretele.com/2018/01/cea-mai-buna-reteta-pentru-imunitate-lasata-mostenire-de-parintele-elefterie.html)



Un remediu german care curăță arterele, reduce colesterolul și întărește imunitatea

Cristian Iacov

Reteta pe care v-a impartasesc este traditional nemteasca, fiind utilizata inca din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, de catre soldatii germani care isi intareau imunitatea si isi tratau diverse probleme de sanatate.

Ulterior, aceasta reteta a fost studiata de oamenii de stiinta, acestia ajungand la concluzia ca ingredientele ce o alcatuiesc pot trata cu succes arteroscleroza, pot reduce nivelul creatininei, pot detoxifia ficatul, pot reduce nivelul colesterolului, pot intari cu adevarat imunitatea, adevarata arma de lupta impotriva racelilor de sezon dar si a intregului organism in general.

Cum aceasta reteta poate detoxifia si ficatul incarcat de toxine, cred ca nu mai incape indoiala de eficacitatea ei.

Cel mai interesant aspect este ca ingredientele ce o alcatuiesc sunt usor de procurat si sunt sigur ca foarte multi dintre voi chiar le aveti in casa in acest moment.

Este vorba despre:

·       2 lamai cu tot cu coaja

·       o radacina de 2-3 cm de ghimbir proaspat

·       2 capatani de usturoi

·       1 litru de apa

Cum se prepara:

-      Se spala bine lamaile , apoi se taie in cubulete.

-      Ghimbirul se curata de coaja, apoi se da pe razatoare sau se taie in bucatele mici.

-      Cele doua ingrediente (lamaile si ghimbirul) se pun la blender pana cand se formeaza un fel de pasta.

-      Pasta rezultata se asaza intr-o cratita peste care se adauga apa.

-      Se fierbe amestecul timp de 15-20 de minute dupa care se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

-      Usturoiul se curata de coaja si se spala, apoi se baga si acesta la blender.

-      Pasta rezultata se adauga peste combinatia care a fiert si s-a racit.

-      Se amesteca bine si se lasa deoparte timp de 30 de minute.

La final, se strecoara si se asaza lichidul rezultat intr-o sticla care se poate inghide ermetic. Se pastreaza la frigider!

Cum se consuma:

Se consuma un pahar pe stomacul gol dimineata, cel de-al doilea pahar cu o ora inainte de pranz si ultimul pahar cu o ora inainte de cina. Daca gustul este insuportabil, puteti adauga cate o lingurita de miere la fiecare pahar.

Urmati “tratamentul” timp de 2 saptamani!

Va asigur ca dupa ce veti consuma acest amestec, viata va capata un alt sens. Nu veti mai fi obositi, va veti simti odihniti si revigorati, asta datorita detoxifierii ficatului, iar daca va veti face analizele, veti constata ca acestea vor fi in limitele normale.


(Sursa: https://secretele.com/2016/03/un-remediu-german-care-curata-arterele.html)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu