vineri, 11 mai 2018

ArtSmart. O romantică aventură cu Orient Express - Curs de Management al Artei – 19 mai








Anunt Comunitar


ține lângă tine...

De cele mai multe ori, ne complacem vieții moderne și ajungem să ne știrbim sănătatea. Din păcate, trebuie să îți spun că, mai ales tinerii, pot suferi un atac de cord în orice moment, cu precădere noaptea!

Tocmai de aceea, ne-am gândit că acest articol ți-ar putea fi de ajutor și îți recomandăm 3 obiecte pe care să le ai mereu, noaptea, la îndemână.

Un pahar cu apă
În cazul în care ritmul cardiac este crescut, paharul cu apă te poate salva! Lichidul ajunge în sistemul digestiv, apasă pe inimă și îi normalizează activitatea. Înainte de a bea apă, trage aer în piept și respiră de câteva ori.
În timpul somnului pot apărea des crize de tahicardie, acestea datorându-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.

Un ac de cusut
În cazul în care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sângele va invada cele mai importante centre ale organismului, ducând la deces.

Pentru a scăpa cu viață, este foarte important să reduceți tensiunea sângelui, prin împungerea cu vârful acului tuturor vârfurilor degetelor. Sângerarea va reanima persoana aflată în pragul decesului, însă este impedios necesar să chemați salvarea imediat.

Două pastile de aspirină
Atacurile de cord ușoare ne pun cel mai des viața în pericol. Este posibil ca acestea să nu prezinte toate semnele specifice, însă grețurile, transpirația excesivă sau amețeala nu vor lipsi, garantat.
Dacă te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie să ai mereu la îndemână două pastile de aspirină, acestea îți vor salva viața. Cere apoi ajutor de specialitate!
  

Alexandru Petrescu Emil y Conde de Transilvanya










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu